Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
miércoles, 18 de enero de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Alzira Futbol Sala torna d’Alboraya amb la primera victòria del 2017 (4-9)

El conjunt riberenc ocupa la setena plaça amb 17 punts


 

.-000462

L'Alzira Futbol Sala ja coneix l’aroma de la victòria en aquest 2017 després d’imposar-se, el passat dissabte, en la pista de l’Alboraya FS per 4-9. Els d’Agustín Garrigues sumen així tres valuosos punts d’un partit complicat que serveixen per a pujar posicions i alimentar la motivació del vestidor.

L’equilibri fou la tònica del gros del primer acte en el pavelló de la ciutat orxatera. Tot i que Manu posà per davant l'Alzira en solament 15 segons, el conjunt local empatà el partit en escassos quatre minuts. Amb l’1-1 es prolongà una igualtat que privava als equips d’ocasions clares, fins que arribaren els últims minuts, quan els alzirenys varen gaudir de diverses oportunitats per posar-se de nou per davant.

De falta directa, Christian va col•locar de nou l’avantatge per als de La Ribera quan restaven quaranta segons per al descans. En la represa, el Nítida augmentà la distància amb un gol de Molo, però les coses no acabarien sent tan fàcils. En poc més de cinc minuts, l’Alboraya va aconseguir donar-li la volta a l’encontre i posar-se per primera vegada per davant.

La victòria semblava esfumar-se, però Xavi marcà l’empat quan faltaven 4 minuts per a la conclusió i els tres punts començaren a viatjar cap a Alzira, sobretot amb el gol de Jorge Torres que suposava el 4-5. A partir d’ací, successió de gols fins al resultat final de 4-9. Aquesta nova victòria li dóna a l'Alzira la setena posició de la taula i un cop de motivació extra. El pròxim dissabte, a partir de les 17 hores, els alzirenys rebran en el Palau d’Esports a El Pilar, actual líder de la lliga.

Alzira Futbol Sala

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

 

               
 .-000166                                                             .-000151

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol Sala

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal