Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
jueves, 12 de enero de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 Alzira augmenta la quantitat de plantes, flors i arbres pels parcs, jardins i carrers de la ciutat

S’han plantat 250 arbres als escocells vuits dins de la primera fase del projecte per a completar tot l’arbratge urbà


 
 .-000444

Al llarg de l’últim any, l’Ajuntament d’Alzira ha fet diverses actuacions als parcs i jardins d’Alzira, per tal de dotar de més vegetació la ciutat i proporcionar-li una imatge agradable. Des de la Regidoria de Gestió Urbanística s'han plantat, en les últimes setmanes, 250 arbres entre els escocells buits, en les zones verdes del parc fluvial. L’objectiu és que cadascun dels escocells tinga un arbre i per tant, no es pot deixar cap d’estos buit. Cosa que l’anterior Govern va deixar oblidat al llistat de les seues prioritats.

Per tal d’arribar a la culminació del projecte de formar diferents zones verdes o pulmons, a la nostra ciutat, anteriorment es va realitzar un estudi de camp i geolocalització d’escocells buits en vials. Estos 250 arbres estan dins de la primera fase del projecte i està previst realitzar més actuacions, fins a completar tot l’arbratge urbà.

Les espècies elegides, en la seua majoria, pertanyen a les que ja hi ha presents als carrers i que cal completar, com per exemple a l’avinguda Adrián Campos, on falten tipuanes i jacarandes, i al carrer Lisardo Piera, on falta un taronger, etc.

A les zones que se’n planten de nou s’ha optat per espècies autòctones, espècies més utilitzades o recomanades per a l’arbratge urbà en funció de l’amplària de la vorera, cost de manteniment de poda de l’arbre en qüestió, afeccions urbanes, etc.

Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics, considera este projecte molt important pels beneficis socials i ambientals que ens oferix l’arbratge urbà. “Entre altres beneficis que aporta este gran projecte està la regulació microclimàtica, ja que en determinats llocs pot baixar la temperatura de l’aire entre 2 oC i 8 oC, regulació del cicle de l’aigua i millora de la seua qualitat, també la filtració de contaminants atmosfèrics i de xicotetes partícules presents a l’aire, mitigació del canvi climàtic per fixació de CO2, mitigació de la contaminació acústica, beneficis socials i sobre la qualitat de vida i salut de les persones, foment de la biodiversitat urbana, entre altres tantes raons”.

Hem de recordar que des d’esta Regidoria, estan fent-se contínues actuacions en benefici dels espais verds de la ciutat d’Alzira, amb plantes, flors i arbres en diferents moments de l’any, sempre amb l’objectiu de millorar la nostra ciutat i la dels nostres veïns i veïnes. "Tenim clar que plantar hui és clau per a les generacions futures, per això continuarem actuant en este sentit a la nostra ciutat", ha declarat el regidor de l'àrea, Fernando Pascual.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

  

 


 

.-000435
 .-000189
.-000448
.-000473

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

odando - 12/01/2017
Sres tripartito, hagan el favor de limpiar el patio del colegio Luis Vives que da vergüenza tener a niños en esas condiciones.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal