Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
sábado, 7 de enero de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

 Les activistes d'Alzira continuen la seua tasca humanitària a Atenes

“Enyorem als nostres però ens sentim responsables de les persones que deixem ací”


 

.-000189

Atenes, 4 i 5 de gener 2016

Últimes hores en Atenes. La ciutat es desperta tard, i mentre unes companyes esperem les caixes de muda digna que falten, les altres aprofiten per fer últimes compres i repartir entre les families conegudes que malviuen a pisos en la ciutat i al hotel Feron (on viuen unes dotze families) borses de robeta interior que hem estat preparant amb molta il·lusió, gràcies a tota la gent que ha col·laborat amb aquest projecte. A més a més, hem deixat roba d'abric, sabates, joguines, etc.

Per altra banda, també hem repartit al squad del hotel Onyro, on s'allotjen uns 50 xiquets i xiquetes, alguns asoles, altres amb el seu pare o la seua mare, o amb sort amb tots dos.

El dia de hui l'hem dedicat a passar temps amb aquelles persones amb les que hem creat un vincle emocional, les quals des del primer moment t'ho donen tot a pesar d'estar tan oblidats. Amb jocs de gran grup, per parelles, de xicotet grup i individuals hem passat el matí entretingut a l'hotel Feron, compartint a més a més mirades, somriures, abraços, besos...

Malgrat la barrera lingüística que ens separa la complicitat entre nosaltres ha estat present en tot moment i és que quan dues persones volen entendre's ho fan.

Ja de vesprada al Onyro hem fet màscares amb els més menuts i menudes i també els hem deixat alguns jocs de motricitat com construccions per als infants, i escacs per als més majors.

Després a la nit, hem anat a la plaça Exarchia, on voluntaris, refugiats i gent que viu al carrer es reuneixen per calentar-se aprop de les fogueres. Hem repartit te i bocates amb els companys i companyes activistes i ens hem despedit amb la sensació que ens tornarem a veure pronte.

Enyorem als nostres però ens sentim responsables de les persones que deixem ací.

#perunamudadigna (text i fotos)

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

               
 .-000070                                               .-000130



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialHumanismo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal