Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.865 Fotografías: 108.852 Comentarios de usuarios: 125.580
EL SEIS DOBLE
jueves, 22 de diciembre de 2016
Clic en la foto para ampliar

Foto: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 Compromís per Alzira valora com a molt positiva l’eficiència en la gestió del temporal a Alzira

"A més l'Ajuntament d’Alzira ha gestionat la crisi de la crescuda del Xúquer col·laborant amb el Consell, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, posant, també, les persones per davant"


 
Los mejores servicios y profesionales
Asesorías y gestorías en Alzira
Autoescuelas en Alzira
Centros de estética, peluquerías y belleza en Alzira
Inmobiliarias en Alzira
Moda y complementos en Alzira
Motor en Alzira. Talleres y concesionarios
Restaurantes, cafeterías y bares en Alzira
Seguros en Alzira
 

Les darreres pluges, que per poc no s’han transformat en una crescuda del riu i dels barrancs que inundara el nostre poble, ens han mostrat un model de gestió de l’ajuntament diferent al que fins ara hem estat acostumats.

El govern municipal, especialment l’alcalde Diego Gómez,  ha apostat per fer unes obres, potser poc visibles i rendibles electoralment, però imprescindibles per la seguretat de les persones i de la ciutat com és el que s’ha fet per lliurar la barriada de Les Basses de les avingudes d’escorrenties que venen del camí de l’Arena: Ara, amb una mínima inversió que ha suportat els cabals d’estos dies i ha impedit que entrara l’aigua al barri, i més endavant amb el projectat canal que portarà les aigües al barranc de la Casella. Açò és governar posant les persones per davant.

Esta actitud contrasta amb la d’alguns membres de l’antic govern municipal popular que pensaven que era més positiu invertir els diners per la defensa de les inundacions del barri de les Bases en desdoblar l’avinguda de la Ribera. Una obra vistosa, cara, amb impacte ambiental notable i indubtablement com s’ha demostrat estos dies. Molt menys important per la seguretat de les persones i perquè no dir-ho, de les cases, les vivendes i els comerços, per la nostra economia.

 A més l’Ajuntament d’Alzira ha gestionat la crisi de la crescuda del Xúquer col•laborant  amb el Consell, la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, posant, també,  les persones per davant. Els bans que s'han difós ens han  mantingut  informats de manera raonable, fugint de pecar per excés o defecte, mantenint la serenitat davant de la realitat canviant que suposa una avinguda que amenaça amb entrar en la ciutat.

Ens hem lliurat d’una bona i amb bon gust de boca. És hora de sentir-nos contentes i contents per haver tingut, per una vegada, una gestió d’una crisi important per al poble, efectiva i sense despeses desbaratades.

Compromís Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 


.-000336

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

El Tiempo en Alzira
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

un veí - 22/12/2016
Enhorabona per la vostra gestió, aixó es lo que esperem dels gobernants. !! gracies a tota la corporació !!
Anarco - 22/12/2016
Patético el mitin propagandistico
d'alzira i plore - 22/12/2016
Tengo que decir que no me gustaba nada la alcaldesa que teniamos, tampoco me gusta ni lo mas mínimo este que hay ahora, pero hay que reconocer que la primera situación critica de nuestra ciudad la ha llevado bastante bien (siempre se puede mejorar) pero hay que reconocer el trabajo que ha hecho. Hay otros pueblos en los que han creado una alarma de pánico exagerada, aquí se hecho lo correcto.
alzirenya - 22/12/2016
Gracies, per l eficacia q han dut la crisi del temporal d plujes.
Com veina d les basses li done les gracies
JUAN - 23/12/2016
Anarco, tomate una tila a ver si así te tranquilizas.
Enhorabuena al tripartito por su buena gestión.
Ramon - 23/12/2016
Patética es hacer una carta así, alarmaron a la población sin motivo a las 9am, cuando hasta quizás las 7 pm no debían hacerlo. Nos hicieron volver del trabajo, a mí desde Castellón, xq se acababa el mundo, al volver al trabajo mi jefe si hubiera tenido a alguien del tripartito delante le hubiera dicho de todo, xq nos puso en peligro, viniendo a toda leche para nada, y toda la faena que hicimos poniendo a salvo las cosas del garaje etc.
un altre veï - 23/12/2016
totalment de acord, la gestió política de esta crisi ha estat molt ben portada per la corporaciò municipal. Però crec que cal destacar que han tingut el acert de treballar tots junts, independentment del seu partit, E.U., P.S.O.E., COmpromís, P.P..... per el bé del poble.
I també tenim que agraïr a Alzira Radio, el gran treball fet, per tindremos a tos informats al minut!
Enhorabona i gracies a tots. Per una vegada, un 10 a tots
remigio - 23/12/2016
Tu dirección e-mail es incorrecta.
Pico de oro - 23/12/2016
Tu dirección e-mail es incorrecta.
remigio - 23/12/2016
Felicidades a todos los alzireños por la buena gestión de todos en este asunto.Si se ha hecho bien, hay que agradecerlo tengan unas ideas u otras.Feliz viernes.
D'abans - 23/12/2016
Es el seu trevall i obligasió que per aixó cobren.
Botuadeu - 29/12/2016
Deixeu-los treballar, quant vinguen eleccions els tireu flors. Hia que dir que el millorament de les clavegueres, inbornals etc que se feren despres de la pantanada, fá que després de una tromba d'aigua estiga el carrer net als cinc minuts, ni ha poble que ha patit estes pluxes i no saben lo qu'es un albelló. Els alcaldes de les dos Riberes, alta i baixa, haurien de xuntar-se i de una p....vegada ficar-li les piles a la Confederació Hidrografica del Xuquer per a que netet-jen el riu de cap a cap, Impuestos bien, resultados tambien.volem Xuquer net i si pot ser navegable

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal