Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 17 de diciembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Plaça Major d'Alzira acollirà el II Mercat Artesanal Nadalenc del 2 al 5 de gener de 2017

Davant les previsions de fortes pluges d'estos dies, s’ha decidit ajornar-la


 

 .-000461 

La nova edició del Mercat Nadalenc arriba a la plaça Major d’Alzira, del 2 al 5 de gener. Este mercat estava previst que se celebrara del 16 al 20 de desembre, però davant les previsions de fortes pluges per a estos dies, s’ha decidit canviar la data.

La programació serà la mateixa, activitats per a grans i menuts, nadales, patges... tot unit a 35 parades de venda que ompliran la plaça Major d'Alzira, en la segona edició del Mercat Artesanal Nadalenc, organitzat per la Regidoria de Festes.

Decoració, joguets, productes d'alimentació, artesania... Tot un ventall de productes en un Mercat Nadalenc de 35 parades, engalanades per a l’ocasió i amb un objectiu clar, que veïns i veïnes d’Alzira i la comarca s’apropen i disfruten d’un punt de trobada especial i singular a la nostra ciutat.

Segons Aguilar, “encara que confiàvem que l’oratge fóra favorable, per al cap de setmana del 18 de desembre sembla que no serà així, per tant es va prendre la decisió, després consultar la previsió meteorològica, que seria millor ajornar la celebració d’este Mercat Nadalenc a una altra setmana, que en esta ocasió serà del 2 al 5 de gener de 2017. Desitgem que durant eixos dies es puga fer si lluïx el sol i disfrutem d’uns dies amb bones temperatures”.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

 

               
.-000271                                                         .-000019 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades
SocialActividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal