Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 14 de diciembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 El Pla Estratègic ‘Alzira Avança’ concorrerà en la segona convocatòria dels Fons FEDER

Per al finançament FEDER, al 50%, es demana un total de 4.200.000 euros fins al 2020


 

 .-000444

L’Ajuntament d’Alzira concorrerà a la segona convocatòria per a la selecció d’Estratègies de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (DUSI), amb el Pla Estratègic «Alzira Avança», per a optar a fons europeus FEDER, aprovat ahir pel ple de l’Ajuntament d’Alzira. Hui han presentat públicament el projecte l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el regidor de Promoció Econòmica, Ivan Martínez, i el responsable de Medi Ambient, Pep Carreres.

Alzira Avança es tracta d'una estratègia per tal de canviar el model de ciutat i perseguir 4 objectius:  introducció de noves tecnologies, la reducció de l'emissió de CO2, la protecció del medi ambient i el nostre patrimoni i, el més important, accions per fer front a l'exclusió social en l'Alquerieta -Torretxó. Es contempla la regeneració de les zones més deprimides de la ciutat, una aposta per un model urbanístic més sostenible (amb la peatonalització i carrils bici) i de modernització de l’ajuntament. Per al finançament FEDER, al 50%, es demana un total de 4.200.000 euros fins al 2020.

En aquesta nova convocatòria per al 2017 corresponen per al País Valencià uns 36 milions d’euros, i s’ha anunciat una tercera davant les nombroses peticions dels municipis. Recordem que Alzira Avança es va elaborar amb la implicació de tots els departaments de l’Ajuntament, va ser sotmés als consells municipals on estan entitats i associacions de la nostra ciutat, a més es va realitzar una campanya d’informació a la ciutadania.

Ivan Martínez, regidor responsable de l’Oficina de Projectes Europeus d’IDEA: “l’estratègia "Alzira Avanza” va obtindre una bona puntuació amb més de 66 punts sobre 100, per açò, som optimistes davant aquesta segona convocatòria. I es va quedar segona a les portes d’entrar en la primera convocatòria. Per això s’han fet diverses modificacions tècniques, d’inclusió de noves dades, i de major coherència i cohesió del projecte. Cal remarcar que per primera volta, l’Ajuntament d’Alzira ha pogut elaborar un Pla Estratègic que ordena les inversions i les accions a emprendre per a aconseguir un desenvolupament urbà realment sostenible, amb el suport unànime de tot el consistori. Aquest marc d'actuacions va molt més allà d'aquesta convocatòria de fons europeus; naix amb la vocació d'impulsar un desenvolupament urbanístic innovador i sostenible, de ser el full de ruta per al futur de la nostra ciutat”.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal