Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 9 de diciembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'IES núm 4 d’Alzira participa en el primer projecte intercentres Proeso-Happy Siphal

Proeso és un conjunt Instrumental de docents de Música de la Comunitat Valenciana i una associació sense ànim de lucre que ha proposat aquest projecte de col·laboració amb la ONG BUSF


 

.-00045

Hui  divendres 9 de desembre,  la xarxa de centres educatius i solidaris PROESO-HAPPY SIPHAL celebra el Dia Internacional de la ràdio i la televisió a favor de la infància, promulgat per UNICEF per afavorir els Drets a la llibertat d’expressió, a oferir i rebre informació i a expressar les seues opinions en els mitjans de comunicació, declarats en la Convenció sobre els Drets del Xiquet/a.

Proeso és un conjunt Instrumental de docents de Música de la Comunitat Valenciana i una  associació sense ànim de lucre que ha proposat aquest projecte de col·laboració amb la ONG BUSF . Happy Siphal és una plataforma creada per l'ONG BUSF(Bombers Units Sense Fronteres) que ajuda als xiquets més desfavorits per catàstrofes naturals.

L´alumnat de l´ies núm 4 participa cantant  una cançó que ha composat per a l´ocasió  Teo Aparicio, professor de música de secundària i compositor. Al mateix temps que tots els centres participants cantaran, a l’hora del pati “Happy Siphal”i així, mentre aprenen i gaudeixen cantant, ajuden a la infància més necessitada: fem un aprenentatge-Servei i recaptem diners per reconstruir un hospital infantil a Haití a través d’un acte musical solidari.

El projecte s´ha treballat primer amb un campanya de sensibilització per part de les professores del departament de Música, que  han mostrat un vídeo del treball que realitzen les ONG participants al projecte, després assajant la cançó i hui amb la interpretació de la cançó al mateix temps que tots els centres participants en aquest projecte. La cançó  la interpretem amb el llenguatge de signes.
També l´alumnat de 4t d´ESO ha preparat un manifest que expressa les seues inquietuds, propostes, opinions... Sobre la solidaritat, el treball en la cooperació  internacional, etc...
Departament de Música de l´IES núm. 4 
 
  

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal