Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
viernes, 9 de diciembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Amnistia Internacional de la Ribera arreplega hui firmes per a la campanya 'Persones per Persones'

A partir de les 19:00 hores es muntarà una taula informativa i s’encendran de ciris pels drets humans


 

.-000025

Amb motiu de la celebració del Dia Pels Drets Humans ,el dia 9 de desembre, a la Plaça Major d’Alzira, a les 19:00 h. muntarem una taula informativa, per a l'arreplega de firmes dins la campanya Persones Per Persones. Al terra , farem un dibuix i descriurem amb ciris, la silueta de l'anagrama del ciri de Amnistia amb l'objectiu d' oferir a la gent que col.labore amb l'encesa d'un ciri, pels drets humans.

El 2015 Amnistia Internacional va aconseguir més de 3,7 milions de firmes o missatges, més de 48.000 a l'estat espanyol. En un dels casos que es van treballar el Nadal passat, el de Fred i Yves, activistes congolesos , es va aconseguir l'alliberament (març de 2016).

 

Annie Alfred (Malawi)

Annie Alfred, de 10 anys, espera ser infermera algun dia. Però corre un gran perill, perquè pot ser assassinada, segrestada o venuda i que la matin per tenir albinisme -trastorn que impedeix que la pell produeixi melanina-, ja que el cabell, les parts del cos i els ossos de les persones amb albinisme s'utilitzen per fer bruixeria. Aquestes persones són tan cobejades, que s'ha desencadenat una onada de segrestos i homicidis brutals contra elles. Amnistia Internacional demana a Malawi que protegeixi les persones amb albinisme de l'assassinat.

 

Máxima Acuña (Perú)

Máxima Acuña, camperola del nord del Perú, és una defensora dels drets humans que té un litigi amb Yanacocha, una de les principals empreses mineres del país, per la titularitat d'un terreny on viu amb la seva família. Quan la policia ha intentat desallotjar-la del lloc on la seva família i ella viuen, s'ha mantingut ferma enfront de la fustigació i la intimidació violentes, malgrat que han colpejat la seva filla i a ella fins a deixar-les inconscients, han enderrocat casa seva i n'han destruït els cultius.

Amnistia Internacional demana al Perú que protegeixi Màxima i la seva família de la violència i la intimidació de la policia i garanteixi que no són desallotjades per força de la terra on viuen.

 

Eren Keskin (Turquia)

L'advocada i exdirectora de diari Eren Keskin ha estat portada davant dels tribunals més de 100 vegades per les seves crítiques al govern turc, en particular pel tracte que dispensa a la minoria kurda. Li han imposat diverses condemnes de presó al llarg del temps, i en l'actualitat té prohibit viatjar. Igual que a moltes altres persones, després del fallit cop militar de Turquia de juliol de 2016 van anul•lar-li el passaport. Van imposar-li una condemna de presó per un discurs que havia pronunciat 11 anys enrere, en el qual va acusar a l'Estat de «matar» un nen de 12 anys. Amnistia Internacional demana a Turquia que no empresoni l'Eren i que posi fi a l'assetjament.

Amnistia Internacional

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a

les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

               
 .-000003                                                                     .-000004 
               
 .-000070                                               .-000130

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades
SocialHumanismo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal