Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 30 de noviembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Ribera Salud tanca 2016 amb una inversió de més de 3,4 milions d'euros en infraestructura i equipament

Ha invertit ja el 99,07% del que estipula el contracte amb l'Administració


 

.-000228

El Departament de Salut de La Ribera ha invertit més de 3,4 milions d'euros en infraestructures i tecnologia sanitària durant l'any 2016.

Cal destacar que Ribera Salud ha invertit a la comarca de La Ribera més de 138,7 milions d'euros per a oferir una atenció adequada a les necessitats dels 250.000 ciutadans de La Ribera, inclosa la construcció i equipament de l'Hospital d'Alzira.

La quantitat que anualment inverteix la concessionària de la gestió de l'atenció sanitària a La Ribera és fruit del seu compromís contractual d'invertir 140 milions d'euros durant el període que dura la concessió administrativa, fins al 2018. D'esta manera, Ribera Salud ha invertit ja el 99,07% del compromès amb la Conselleria de Sanitat.

 

Notificació a la Conselleria de Sanitat

En este sentit, esta informació està a disposició de la Conselleria de Sanitat, ja que Ribera Salud ve notificant a l'Administració, al final de cada exercici, el total de les inversions realitzades cada any al Departament de Salut de La Ribera.

Segons el Dr. Javier Palau, des de l'any 2004, Ribera Salud ha realitzat una inversió mitjana anual de 4,9 milions d'euros, "un històric d'inversions al nivell dels grans hospitals generals i molt superior a la dels comarcals ".

Entre les inversions dutes a terme durant l'any 2016, destaca l'adequació i modernització de les instal•lacions de 150 m2 del Servei de Radioteràpia per poder oferir Braquiteràpia als pacients oncològics, l'adquisició d'un nou TAC d'última generació, o la instal•lació d'un nou i modern sistema de validació de cites per a l'Hospital d'Alzira.

Estes inversions en infraestructura i alta tecnologia formen part de l'aposta de Ribera Salud per dotar l'Hospital Universitari de La Ribera d'una cartera de serveis àmplia, pròpia dels grans hospitals generals i que evite desplaçaments innecessaris dels ciutadans de la comarca de La Ribera a altres centres hospitalaris.

 

Alta tecnologia per al diagnòstic i contra el càncer

Així, l'Hospital de La Ribera ha invertit més de 472 mil euros a adquirir un nou equip TAC. Es tracta d'un Ingenuity de 128 talls, un dels més avançats del mercat, que permetrà al centre hospitalari obtenir imatges d'altíssima qualitat, amb una reducció de fins el 70% en la quantitat de radiació a la qual s'exposa el pacient. Este equip, que és capaç de realitzar 128 talls en 0.30 segons, ofereix estudis de Tomografia Axial Computeritzada (TAC), amb resultats més ràpids i precisos, accelerant el diagnòstic i millorant la seua fiabilitat.

Així mateix, l'Hospital d'Alzira ha invertit més de 180 mil euros en la segona fase d'adequació i modernització del seu servei de Radioteràpia, habilitant una zona de 150 m2, dotada de quiròfan i consulta mèdica, per dur a terme sessions de Braquiteràpia, una eficaç tècnica de radioteràpia que ofereixen molt pocs centres hospitalaris públics a la Comunitat Valenciana.

Igualment, el 2016 també s'ha dotat el Servei de Cardiologia de l'Hospital del més avançat ecògraf 3D del mercat, que està permetent realitzar diagnòstics més precisos en oferir una millor visió de les estructures cardíaques.

L'adquisició de tots estos equips forma part de les inversions que l'empresa concessionària ha realitzat en els últims anys per dotar a l'Hospital Universitari de La Ribera de la més alta tecnologia en especialitats com Cardiologia, Oncologia, Urologia, Neurocirurgia, Neurologia, Ginecologia i Obstetrícia .

Al costat d'estes inversions, s'han destinat prop de 70 mil euros per habilitar un nou sistema digital de validació de cites dels pacients que acudeixen a l'Hospital d'Alzira. Este sistema agilitzarà i millorarà el funcionament de cites, així com reduirà les esperes dels pacients.

De la mateixa manera, s'han invertit més de 411 mil euros en renovar el parc informàtic de l'Hospital d'Alzira, millorant la qualitat de treball dels professionals.

Ribera Salud

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

               
 .-000003                                                                     .-000004 
               
 .-000070                                               .-000130

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSalud, Sanidad

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 30/11/2016
¿Y qué cantidad habéis invertido en nuevas plazas de aparcamiento?

"Per a oferir una atenció adequada a les necessitats dels 250.000 ciutadans de La Ribera"
Una de las necesidades es el aparcamiento, ¿o como pensáis que va la gente va al hospital?
viejo - 30/11/2016
¿Por qué no investigamos un día quienes eran o son los propietarios de los terrenos anejos al Hospital?. Sería sorprendente saber quienes compraron los terrenos poco antes del PGOU del 2002.
Tampoco estaría de más un adecuado transporte público y una cierta disposición del Ayuntamiento a calificar terrenos como aparcamiento cerca del Hospital y que los adquiriera el propio Ayuntamiento..
Aunque a veces me pregunto ¿Qué es preferible invertir en nuevos equipos de diagnóstico que salvan vidas o en solares para aparcamientos?.
saludos.
Anita - 30/11/2016
Pues Benedito sapies que en el hospital de Alzira nia mes aparcament que en el hospital de Gandia o la antiga fe o el clinico pero moltisim mes per que al estar fora del poble el veinat no lleva el puesto de laparcament como en els hospitals questan dins dels pobles ademes que tame tens que pensar que va la gente va al hospital com tu dius no soles en coches si no que tame en autobusos y que tame estan estudiant posar un tren desde la estacio al hospital y que yo ua sentit dir que li van a dir el llanzadera o un nom paregut pero no es un ave ni un talgo si no uno que anira directe ademes si tens vones cames y no tagra dixar el coche a mes de 3 o 4 metros de la porta del hospital tame pots anar a peu que es mol bo pa el cor o tame aparcarlo en la gasolinera del cura y puchar en un pasechet per que esta a cinc minuts dalli .
Pero si no vas pa res millor y bona señal es .
Dos reflexiones - 30/11/2016
Existe un parking que no suele llenarse y el que no quiera rascarse el bolsillo se puede aparcar por todo el polígono industrial anexo. Sobra sitio. También hay rutas de autobús. Es un hospital, no esperarás que estén las plazas de aparcamiento esperándote,. Hay que ser un poco realista. Benito, te quedas sin argumentos.
Joan V - 30/11/2016
Si las críticas al Hospital consisten en que si se quiere aparcar gratis, no siempre es posible hacerlo muy cerca, es señal de que pocos peros se le pueden poner en cuanto a la cantidad y calidad de servicios asistenciales
Anita - 02/12/2016
¡ Hayy Benedito ! ¿ has bist quanta rao tenen el dos reflexiones y JoanV ? pues tu no te la mates tant per un coche que per mol nou que siga o aunque siga una cacharra no nia que matarsela tan per els coches pero si per les persones mante y tu fesme cas a mi que ixiras guañant .
Y si que es beritat que nia mes aparcamen que en ningun hospital de tota España per que esta tot el poligon del trinquet sempre vuit y hay es pot aparcar y en un pasechet de dos minuts o tres ya has arribat

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal