Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
martes, 29 de noviembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Victòria del Nou Bàsquet Alzira contra el Mislata BC (55-47)

Un dels rivals directes en la lluita per l’ascens


 

.-000454

Vibrant encontre el disputat dissabte pel Sènior Masculí del N.B. Alzira contra Mislata B.C. un dels rivals directes en la lluita per l’ascens.

El primer quart dels alzirenys va ser ver emmarcar. A la pressió defensiva i rapidessa, qualitats tradicionals, s’uniren clarividència ofensiva i encert en el tir, portant tot plegat a que el primer quart acabara amb un contundent 20-12.

Mislata que fins aquell moment s’havia vist sorprès per el huracà alzireny va començar a imposar el seu ritme de joc i al arribar al descans ja havia retallat en 5 punts el seu desavantatge (32-25). La mateixa dinàmica va continuar en la represa, els locals amb moltes dificultats per trobar l’anella contrària -2 punts en els 6 primers minuts- i Mislata que amb paciència i bon joc, aprofitava els nombrosos tirs lliures de que va disposar per anar remuntant poc a poc, fins arribar a ficar-se per davant (38-39) a falta de 1’35’’ per a la fi del tercer quart.

L’últim acte es presentava emocionant per la gran igualtat en el marcador (40-39). L’entrenador local, Alberto Lahoz, va canviar la habitual defensa individual per una ferotge defensa en zona que va ofegar l’atac de Mislata. Lluitant cada baló fins l’extenuació, com si fora l’últim del partit, els blaugrana començaren a recuperar balons, agafar de nou el comandament del partit i a eixir al contraatac. Un parcial de 8-0 en 4 minuts els donava un valuós avantatge (48-40) per afrontar els minuts finals que els alzirenys disputaren amb la mateixa intensitat, mantenint eixa mateixa diferència a l’acabament del partit (55-47).

Victòria molt treballada i de gran mèrit davant d’un dels millors equips del grup que manté el N.B. Alzira en segona posició i a tan sols una victòria del primer classificat Chem Mecanitzats Va de Bàsquet Algemesí. Dissabte proper, nou partit crucial contra el tercer classificat Aldaia.

 

Victòria in extremis del Sénior Femení

Per la seua banda el Sénior Femení va tindre més dificultats de les esperades per guanyar el seu partit a la pista del CB Nou Amics Pego on es va presentar tan sols amb 8 jugadores a causa de les lesions. El partit va resultar travat, amb molt de contacte físic i amb poca inspiració per part de les alzirenyes. Gràcies a la gran actuació de la jugadora local número 14, autora de 12 punts consecutius, les pegolines aconseguiren un avantatge de 4 punts a la fi de la primera meitat (23-19) que es va vore augmentat en el tercer quart (41-29).

Les alzirenyes no llançaren mai la tovallola i gràcies a un esplèndid últim quart, on tornaren a recuperar l’encert i la fluïdesa, remuntaren els 12 punts de desavantatge i acabaren aconseguint la huitena victòria de la temporada per 45-46. L’equip femení continua així invicte i liderant el seu grup. El proper dissabte rebrà al C.B. Rolser Pedreguer, un altre rival complicat que ocupa el tercer lloc a la classificació.

Nou Bàsquet Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 


 

               
 .-000166                                                             .-000151
               
.-000025                                                      .-000143



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal