Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
domingo, 27 de noviembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira ha convocat el XVI Concurs d’Escaparatisme del Comerç Local

Un total de deu premis s’atorgaran als aparadors dels comerços minoristes que resulten millor decorats



 

.-000403

Un any més els aparadors dels comerços de la Ciutat d’Alzira lluiran, en Nadal, amb decoracions inusuals, atrevides o clàssiques, però totes amb un esperit nadalenc i festiu. Uns seran més cridaners que altres, però tots tindran algun detall que els farà especials amb l’objectiu de millorar la imatge comercial d’Alzira per a fer més atractives les compres al comerç local.

La regidora de Comerç, Isabel Aguilar, té com objectiu principal impulsar el procés de modernització, promoció i ordenació del comerç local I que el XVI Concurs d´ Escaparatisme del Comerç Local forme part, un any més, de les actuacions de promoció i animació de les àrees comercials d’Alzira.

Aguilar assegura que “poder celebrar la XVI edició, és mostra de que l’objectiu de fomentar l’economia local va per bon camí. Segons anem avançant, amb diferents campanyes, ens adonem que el principal objectiu és que Alzira torne a ser una ciutat comercial de referència en tota la comarca. Per això el treball ha de ser constant. Aprofite per donar les gràcies a tots aquells comerciants que, cada any, participen d’esta campanya que ajuda, no sols a fomentar l’economia local, també a respirar l’ambient de festa nadalenca amb més lluminositat.”

Un total de deu premis, s’atorgaran als aparadors dels comerços minoristes que resulten millor decorats, a criteri del jurat, i sempre segons amb les bases específiques:

 

Premis

1r premi 800 € més estand gratuït per a la Fira Comercial ALZIRA OBERTA

2n premi 500 €
3r premi 300 €
Premi “Enginy” 150 €
Premi “Gràcia” 150 €
Premi “Decoració tradicional” 150€
2 accèssits 150 €
2 Premis Votació Popular de Facebook de 150 €

El pagament dels premis s’efectuarà mitjançant l’entrega de la targeta electrònica “Targeta d’Alzira”, la qual podrà fer-se efectiva en qualsevol dels comerços d’ Alzira adherits a este sistema de pagament.

El termini d’inscripcions serà fins el divendres 5 de desembre de 2016 i serà gratuïta. El dimecres 7 de desembre es farà pública la llista de comerços en: www.idea-alzira.com, www.portaldelcomerciante.com/alzira i en Oficina AFIC d’ALZIRA

 

Les formes d’inscripció seran les següents:

Presencial, omplint el full d’inscripció que es presentarà en l´AFIC d´Alzira o telefonant al 96 245 51 01.

Online. Cal omplir el formulari online que trobaran en la web.

Correu electrònic. Cal enviar un correu electrònic a [email protected]

El full d’inscripció estarà disponible en la Oficina AFIC, o en:

www.idea-alzira.com

Oficina AFIC d’Alzira (Agència per al Foment de la Innovació Comercial)

Ronda d’Algemesí, 4 (46600) Alzira - Tel. 96 245 51 01/ Fax 96 245 53 90

Al igual que l’any passat, hi haurà 2 premis a la “Votació Popular de Facebook”, amb l’objectiu de que els aparadors del comerços d’Alzira aconsegueixen la màxima visibilitat a les xarxes socials.

Els dies 7 i 9 de desembre es realitzaran les fotografies de tots els aparadors per a la seua oportuna publicació en Facebook  dilluns 12 de desembre. Les votacions populars podran realitzar-se fins divendres 16 de desembre a les 13.00 h. A partir d´esta hora no es contabilitzaran més vots.

Es crearà el Àlbum "XVI Concurs d´escaparatisme comercial d´Alzira 2016" a la plana de Facebook de IDEA: https://www.facebook.com/idealzira/

Els "Me gusta" tindran un valor de 1 punt, comptabilitzant-se tots aquells que estiguen a l’àlbum fins les 13.00h del divendres 16 de desembre.

 

El jurat estarà format pels següents membres :

El tècnic municipal en Comerç.
El Director de l’Escola d’Arts Plàstiques municipal.
Un professional especialitzat en escaparatisme.

Representant de l’Associació d’artistes plàstics i visuals d’Alzira i comarca.

El jurat resoldrà l’adjudicació dels premis dimarts 22 de desembre, a les 20.45 hores, dia en  el qual es farà l’acte  públic de lliurament de premis al saló de sessions de l’Ajuntament d’Alzira.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.
  

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 



               
 .-000003                                                                     .-000004
              
 .-000070                                               .-000130

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasConcursos, Premios y Becas
EconomíaComercios

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal