Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 26 de noviembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Professionals sanitaris de tota Espanya es formen a l'Hospital de La Ribera en l'àmbit de les Neurociències

Este curs és únic a Espanya ja que integra teoria i pràctica, utilitzant la tecnologia més innovadora i les últimes tècniques en el tractament de malalties que afecten cervell i columna.


 

.-000228

Prop de mig centenar de professionals sanitaris de tot Espanya, participen a l'Hospital Universitari de La Ribera en la novena edició del Curs de Neuroanatomia Clínicoquirúrgica per Infemeria, organitzat pel centre hospitalari.

Este Curs, que acabarà demà, dissabte 26 de novembre, està permetent a infermers i fisioterapeutes revisar, de manera exhaustiva, l'anatomia del cervell humà i la columna. Per a això, el Curs combina teoria i pràctica sobre espècimens humans.

Segons ha destacat el coordinador del curs i cap del Servei de Neurocirurgia de La Ribera, Dr. José Piquer, "es tracta d'un curs únic, a nivell nacional, per la integració que realitza de la teoria i la pràctica i per la presa de contacte dels assistents amb la tecnologia més innovadora i les últimes tècniques per al tractament de les malalties que afecten cervell i columna ".

Així, per a les sessions teòriques s'està utilitzant tecnologia 3D que permet veure amb claredat la més petita estructura anatòmica del cos humà. La part pràctica s'està duent a terme al Laboratori de Pràctica Quirúrgica de l'hospital alzireny, on els assistents podran posar en pràctica les explicacions teòriques a partir de disseccions anatòmiques i les exploracions en espècimens humans de cap i columna.

L'objectiu del Curs és contribuir a la formació continuada de professionals de la salut que tracten amb pacients neurològics (tumors cerebrals, aneurismes vasculars, hidrocefàlies, discopaties, patologia raquimedul•lar, etc.), tant des del punt de vista quirúrgic com de rehabilitació.

Per això, compta amb professorat de primer nivell entre els quals destaquen tot l'equip de Neurocirurgia de l'Hospital de La Ribera, metges rehabilitadors, radiòlegs i infermers de l'àrea quirúrgica, hospitalització i Unitat de Vigilància Intensiva (UVI).

Cal destacar que este Curs té, a més, un caràcter benèfic, ja que els diners recaptats a través de les inscripcions, es destinarà a la Fundació Neurocirurgia, Educació i Desenvolupament (NED), que s'encarrega de formar personal mèdic i d'Infermeria de països en desenvolupament.

Ribera Salud

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

.-000402

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
SocialSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal