Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
lunes, 21 de noviembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Alzira Futbol Sala s'imposa a domicili a La Font de la Figuera (1-6)

Els riberencs treballaren de valent per a emportar-se els tres punts cap a Alzira i es situen al lloc setè de la taula


  

Los mejores servicios y profesionales
Asesorías y gestorías en Alzira
Autoescuelas en Alzira
Centros de estética, peluquerías y belleza en Alzira
Hornos y pastelerías en Alzira
Inmobiliarias en Alzira
Moda y complementos en Alzira
Motor en Alzira. Talleres y concesionarios
Restaurantes, cafeterías y bares en Alzira
Seguros en Alzira
 

El Alzira Futbol Sala ja coneix el que és guanyar com a visitant després d’imposar-se per 1 gol a 6 a La Font de la Figuera el passat dissabte. Els de Luis Manjón eixiren a la pista amb màxima concentració i aconseguiren mantenir l’avantatge fins a la conclusió.

Les primeres ocasions de l’encontre arribaren per al bàndol riberenc, que intentava fer front a la bona defensa local. Malgrat que les ocasions no es varen demorar, el primer gol, signat pel capità Kiko, va fer acte de presència quan ja s’havien consumit 12 minuts. L’arrel del 0-2 també va créixer del capità alzireny en rematar una treta des del cantó. El baló colpejà en un jugador local i acabà dins la xarxa. El marcador l’augmentà Manu amb un encertat xut llunyà. El partit avançava amb una intensitat creixent. Abans del descans, La Font va encetar el seu compte per tal de reduir distàncies.

Mateix guió amb final diferent

En la represa, el domini es va repartir entre els dos equips fins que, Àlvaro Rodrigo donà una mica de tranquil•litat al Alzira FS en convertir un lliure directe quan s’arribava a l’equador del segon acte. Això sí, els records dolents s’apoderaren momentàniament dels alzirenys quan desaprofitaren dos xuts des dels 10 metres. Però finalment el triomf no es va escapar. Kiko augmentà l’avantatge a quatre gols i, poc després, Marcos feia el 1-6 definitiu.

Gràcies a aquesta victòria el Alzira FS ja suma 10 punts i és seté a la taula. La pròxima setmana el Castelló serà el rival dels alzirenys en el Palau d’Esports.

Alzira Futbol Sala
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

               
.-000113                                                                   .-000366

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol Sala

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal