Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
sábado, 19 de noviembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La campanya d’arreplega de residus voluminosos iniciada per l’Ajuntament finalitza amb un total de 280.638 kg retirats dels carrers d'Alzira

De juny a octubre s'han realitzat 3.577 intervencions en diferents punts de la nostra ciutat


 

 

 .-000461
 

El passat 1 de juliol s’iniciava, des de la Regidoria de Serveis Públics, una campanya d’arreplega d’efectes i mobles voluminosos, amb l’objectiu de reforçar i conscienciar la població a mantindre el nostre entorn lliure d’escombralls i trastos amb la finalitat de transmetre la imatge d’una ciutat moderna i neta.

L’empresa FCC i l’Ajuntament d’Alzira treballen braç a braç perquè el servei d’arreplega d’efectes, mobles vells i/o objectes, que per als veïns i veïnes ja no són útils, siga el més efectiu possible.

Segons la informació aportada per l’empresa FCC, el balanç dels últims mesos de la campanya (de juny a octubre) es resumixen en un total de 250.750 kg, els quals pertanyen a 3.577 intervencions realitzades en serveis d’arreplega en diferents punts de la nostra ciutat.

Recordem que per a obtindre estes dates, es va posar en marxa una aplicació informatitzada per facilitar la tasca d’arreplega de trastos al nucli urbà i extraradi, fent un seguiment de geolocalització en què es pot conéixer la ubicació concreta on l’usuari ha deixat l’objecte a retirar, l’hora que el retirà o l’accés a fotografies del lloc d’arreplega. Sens dubte, esta és una ferramenta d’allò més efectiva per als operaris d’esta secció, ja que facilita la tasca i pot haver-hi un seguiment real diari.

Segons el regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual, “Amb l’ajuda de les noves tecnologies hem pogut realitzar un seguiment més detallat de l’evolució de d’arreplega de tastos a Alzira als últims mesos. Continuaren treballant amb més campanyes per conscienciar els ciutadans, un poc més, perquè la nostra ciutat tinga sempre una bona imatge, ja que és l’entorn on vivim i hem de donar exemple d’un comportament cívic i responsable”.

El servici d’arreplega d’efectes i residus voluminosos es realitza de dilluns a divendres de 10 a 14 hores. Només telefonant 962417454 es facilitarà dia i hora per a l’arreplega en el contenidor més pròxim al domicili.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 


 

               
 .-000166                                                             .-000151
               
.-000025                                                      .-000143

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal