Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 15 de febrero de 2010
Clic en la foto para ampliar

Onze inicial del Ciutat d’Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 El Ciutat d’Alzira planta cara al líder l'Albalat (3-3) en un emocionant partit

Els locals pagaren prou car les seues errades en els dos primers gols


Alineacions

Ciutat d'Alzira FB: Ángel, Choque, Christian, Erik, Bernat, David Peris, Dani, Juan (Bernardo m.77), Fajardo, Vicente Peris (Rubén m.85) y Arre (Sergio m.46). 

At. Albalat: Julio, Rafael, Mario, Perales, Vicente, Balaguer, Jesús, Giménez, Hugo (Diego m.79), Joan (Hernandis m. 62) y Rubio.

 

Gols

0-1, minut 5 Erik en pròpia porta.

0-2, minut 19 Joan de penalti.

1-2, minut 28, Dani.

1-3, minut 41, Mario.

2-3, minut 64, David Peris.

3-3, minut 78, Vicente Peris.

 

Àrbitre

Juan Estruch. Amonestà pel Ciutat d'Alzira a Choque, David Peris, Dani i Fajardo. I per l'Albalat a Perales, Giménez, Hugo, Joan i Hernandis. Tingué la virtut de no agradar a ningú pel seu excés de protagonisme i per mostrar un total de 9 targetes en un partit prou esportiu per part dels dos equips.

 

Camp

Ciutat Esportiva Jordi Martinez Aspar d’Alzira.

 

Crònica

La pluja i el fred que el passat dissabte es va patir a Alzira no va deslluir l'emocionant encontre que disputaren el primer classificat del grup XII contra el segon.

El Ciutat d'Alzira va pagar prou car les seues errades en els dos primers gols, tot i que l'Albalat es mostrà superior en la primera part, que acabà amb l'advantatge visitant 1-3.

Al descans, poc seguidors locals esperaven la remontada dels alzirenys que ben dirigits en el centre del camp per Vicent Peris dominaren al llarg de tot este periode. Millor asentats en defensa i amb un David Peris que portava el perill constant a l'àrea visitant, el Ciutat d'Alzira reduia les distàncies en el marcador en el minut 64 en rematar David Peris un corner en el àrea xicoteta de l'Albalat. El domini local va donar els seus fruïts en el minut 78 quan Vicent Peris aconseguí empatar l'encontre en botar una falta desde fora de l'àrea.

A punt va estar de consumir la remontada Bernardo Garés en els últims instans de l'encontre en rematar una treta de cantó de David Peris però el porter visitant, Julio, desvíaa el xut en la mateixa linia de meta.

Bon partit, resultat just on l'àrbitre, més que la pluja i el fred, malgrat els seus intents, no aconseguí deslluir-lo.  

Així el Ciutat d'Alzira continua a 3 punts de l'At. Albalat, que ha disputat un partit menys.

Xavier Espanya



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol. Ciutat d'Alzira

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

aficionat - 15/02/2010
GOl en propia porta de cristian no de erik,el cambi es ivanet per arre , gol de corner de arre no de peris si el arbrit va estar del pijor es dirigia cara el public q stava fora de les banquetes amenaçant amb la suspencio del partit ,es tot sort al 2 equips per ha q pujen,xao

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal