Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.892 Fotografías: 108.879 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 11 de noviembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Ajuntament d'Alzira treballa per a instaurar la carrera professional i un pla de consolidació de la plantilla

"Volem instaurar una major professionalitat i que la remuneració vaja aparellada a la millora dels objectius"


 

 .-000444

L'Ajuntament d'Alzira es troba treballant, a través de la Mesa General de Negociació, on estan representats els sindicats i la regidoria de Recursos Humans i Organització, un pla per instaurar la carrera professional, el treball per objectius i també un pla de consolidació de la plantilla municipal. L'objectiu que es persegueix és la millora dels recursos públics i la seua optimització en valorar l'assoliment d'objectius, fixar les seues funcions, però també consolidar els prop de 70 interins que té l'Ajuntament, i que molts d'ells superen els cinc anys de situació temporal.

Cal dir que l'anterior Relació de Llocs de Treball data encara del 2004 i el conveni col•lectiu del 2001 i que fins al moment no s'havia revisat de manera integral. I les successives lleis estatals i pressupostàries impedeixen, de fet, cobrir moltes de les vacants i necessitats de distints departaments de l'Ajuntament.

En declaracions d'Ivan Martínez, regidor de Recursos Humans i Organització: «el compromís del Pacte de govern era reduir les desigualtats salarials que hi havia en l'Ajuntament, que hem pogut dur a terme per als temporals i els interins; també hem aconseguit tornar a publicar una Oferta de Treball Públic i tornar a restablir les promocions internes; i la següent passa per tractar de reduir la taxa de temporalitat i interinatge en l'administració. A més a més, volem instaurar una major professionalitat  i que la remuneració vaja aparellada a la millora dels objectius. Estem en una altra etapa, malgrat les innumerables restriccions legals i pressupostàries, i és la del retorn dels drets de les treballadores i treballadors, i és del tot necessària la implicació de totes les parts».

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 


.-000373




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Davies - 11/11/2016
Mas impuestos¡¡¡¡¡¡¡ como los hermanos Marx "mas madera". Menos mal que os queda un telediario.
romero - 11/11/2016
Cada vez que abren la boca se ve que son unos bienqueda pero los que vamos a pagar somos los pobres de los impuestos. Contando los días para la marcha de estos tripartitos con muchísimas ganas del pueblo de que se marchen rapidamente. Marchaos ya por favor. Dos años nos quedan paciencia.
Currante - 15/11/2016
Tu dirección e-mail es incorrecta.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal