Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.902 Fotografías: 108.889 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 11 de noviembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 16.000 persones han passat per la CLAU, Oficina d’Atenció Ciutadana, entre juny i octubre

Inmacula Onrubia s’ha compromés a escoltar la ciutadania per tal de seguir millorant l’Oficina d’Atenció Ciutadana


 

 .-000444

L’Oficina d’Atenció Ciutadana, la CLAU, va obrir les portes l’1 de juny d’enguany, amb l’objectiu de facilitar la relació de la ciutadania amb l’Ajuntament d’Alzira. Per aconseguir este objectiu, es perseguix la simplificació dels tràmits, a través de l’eliminació de fotocòpies, ja que la documentació es digitalitza en el moment de presentar-se, i d’esta forma s’aconseguix reduir progressivament la documentació a presentar per a cada tràmit, així s’evita la pèrdua de temps i desplaçaments innecessaris, perquè des d’una mateixa taula es poden fer tots els tràmits administratius sense haver de dirigir-se als diversos departaments municipals.

Principals novetats que  ofereix la CLAU a la ciutadania:

- Ampliació de l’horari d’atenció: dimarts i dimecres de 9:00 a 18:00 hores ininterrompudament.

-  Pagament amb targeta des de la mateixa oficina.

-  Registre electrònic de totes les sol·licituds que es presenten i digitalització de tots els documents.

-  Emissió de certificats de firma digital de l’ACCV, que permeten al ciutadà realitzar tràmits, identificar-se i firmar documents en les seus electròniques d’altres administracions públiques: Tresoreria de la Seguretat Social, l’Agència Tributària, etc.

- Punt d’Informació Cadastral (PIC), consulta i certificació de dades cadastrals sol·licitades pels titulars cadastrals o els seus representants degudament autoritzats.

- Finestreta Única, presentació de documentació i registre d’entrada per a gestions amb l’Administració de l’Estat, la Generalitat Valenciana, Diputació de València i aquelles administracions locals que estiguen adherides al conveni.

- Obtenció immediata del certificat que acredita estar al corrent del pagament de tributs amb l’Ajuntament d’Alzira.

Inmaculada Onrubia, regidora de Modernització i Participació Ciutadana, valora molt l’activitat registrada per l’oficina en estos primers mesos de funcionament.

“Sí atenem les estadístiques d’atenció en estos últims cinc mesos, han passat per la CLAU un total de 15.750 persones. Concretament al juny passaren per la CLAU 3.941 persones, 2.986 al juliol, 2.062 al agost,  3.482 al setembre i 3.279 a l’octubre, la qual cosa ens dóna una mitjana d’entre 150 a 200 ciutadanes i ciutadans al dia.”

La regidora ha avançat alguns dels projectes que es volen posar en funcionament en 2017 com: la bústia de queixes i suggeriments, amb la intenció d’anar millorant el servici, així com també enquestes ciutadanes per tal de conéixer la valoració que es té de la CLAU.

Inmacula Onrubia s’ha compromés a escoltar la ciutadania per tal de seguir millorant l’Oficina d’Atenció Ciutadana, la CLAU, "ja que estos primers mesos ens han posat de manifest que un únic lloc des d’on realitzar els tràmits administratius és molt més àgil i còmode per a tots".   

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

anarco - 11/11/2016
Inmaculada para escucharnos a los ciudadanos donde te buscamos , ¿en la oficina bancaria en que trabajas? pues por el ayuntamiento se te ve poco.
viejo - 12/11/2016
Me parece una buena idea la centralización de los servicios al ciudadano del Ayuntamiento, así como la digitalización de los mismos, acabando de una vez con el papeleo, las engorrosas fotocopias, las compulsas, etc. etc. No obstante, el nuevo servicio presenta graves problemas de gestión de recursos, falta de racionalidad y despilfarro, que las cifras que nos muestra la concejala no pueden ocultar.
Según las cifras que nos presentan, cada empleado público atiende a menos de 2 ciudadanos por hora, lo que es un despilfarro de recursos humanos y del dinero de los contribuyentes. Muchas de las veces los ciudadanos deben de esperar más de una hora en ser atendidos, en cambio en otras los empleados están mano sobre mano por falta de ciudadanos a los que atender. El mobiliario de la sala de espera es de mala calidad y en apenas 5 meses ya existen banquetas rotas o averiadas.
Creo que todos estos fallos podrían ser evitados con una cita previa que podría atender a 6 ciudadanos a la hora y destinar a la mitad de los empleados municipales del departamento a otras tareas más provechosas para la ciudadanía. Cita previa que acabaría con las esperas de los ciudadanos y haría más racional el servicio. En cuanto al mobiliario, bastaría con un mantenimiento adecuado.
Supongo que este tipo de crítica constructiva es la que pide la Sra. Onrubia en este comunicado.
saludos.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal