Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.830 Fotografías: 108.807 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
martes, 8 de noviembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira aprova el programa “12 mesos, 12 empreses”

Es pretén impulsar cada mes un dels projectes innovadors d’emprenedors/es i pimes de recent creació


 

.-000403

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i IDEA, han aprovat les bases del programa Alzira: 12 mesos, 12 empreses que pretén impulsar cada mes un dels projectes innovadors d’emprenedors/es i pimes de recent creació.

Les empreses seleccionades per a aquesta iniciativa disposaran de tot un pla de màrqueting, llançament i promoció dels seus projectes. Entre els serveis que rebran, s’inclouen: un vídeo presentació de l’empresa, lot de fotografies dels perfils professionals, estudi i auditoria de les seues pàgines webs i presència en les xarxes socials, campanya d’atracció de seguidors en mitjans digitals o la difusió en els mateixos mitjans d’IDEA i de falques publicitàries en la ràdio pública Alzira Ràdio i altres mitjans, així com la participació en la Setmana de l’Economia o altres actuacions que es realitzen des d’IDEA.

Segons Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica: “el programa Alzira: 12 mesos, 12 empreses és una passa més en l’impuls que estem donant des d’IDEA a noves idees i projectes innovadors i d’emprenedors en la nostra ciutat. Recordem també que des de l’Ajuntament d’Alzira i IDEA estem sent pioners en molts àmbits en accions de promoció econòmica i ocupació, de fet, aquest programa s’inclou dins del pla Viatge a l’Empleabilitat que contempla diversos itineraris per a facilitar la formació, la inserció laboral i l’autoocupació.”

 

Cal recordar que des d’IDEA s’ofereix tot un catàleg de serveis per al suport i creació d’emprenedors/es i pimes

Pla d'empresa i estudi de viabilitat

Assessorament a la ubicació del local.

Formes de finançament i accés

Formes jurídiques

Tràmits administratius de constitució

Subvencions i/o bonificacions a la contractació

Ajudes i subvencions a la creació d'empreses

Espai web gratuït en portaldelcomerciante.com de Alzira

 

El termini de presentació de sol•licituds serà a través de la CLAU Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament i/o també a través del Portal de la Ciutadania dins del termini estipulat. Per a més informació i qualsevol dubte o aclariment contactar amb IDEA, al 96 245 51 01.

 

Nota de premsa del gabinet de comunicació de l'Ajuntament d'Alzira
 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasCursos, Jornadas y Talleres
EconomíaEmpleo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal