Miércoles, 17 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.221 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
domingo, 23 de octubre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Els carrers alzirenys (314) - Carrer dels Mestres d'Aixa

Un treball laboriós de Rubén Pastor que recopila els 606 carrers d’Alzira presentats en fitxes individuals


 

 

 


Rubén Pastor compta amb una informació molt valuosa sobre els 606 carrers d'Alzira que són presentats en fitxes individuals en les que estan fotografiades el seu rètol, el carrer, i indicant el districte urbà i el barri a què pertanyen, la seua longitud si és un carrer o la superfície si es tracta d'una plaça, en quin carrer principia i acaba, així com els seus noms anteriors oficials, populars o tradicionals, observacions i alguna que una altra curiositat que la majoria d'alzirenys desconeixen i que serà una grata novetat per a tots. De la primera a l'última. Afirmem rotundament que no falta cap carrer. Estan tots els que són. Exactament tots. Tots els que tenen nom, és clar.

Una obra de gran envergadura, ambiciosa i que fins al moment ningú s'ha atrevit a realitzar per la seua evident gran laboriositat i les hores a dedicar-li.

Després de diversos anys de treball de camp, de composició i pacient maquetació, de forma altruista ho posa a la disposició del nostre diari perquè els alzirenys coneguen realment els seus carrers.

Les miniatures utilitzades del plànol del terme d’Alzira i de la Garrofera són cortesia de Miguel Frasquet.

L'autor desitja donar un agraïment especial a Fanny Soriano, Leonardo Giménez i Aureliano Lairón. També vol donar les gràcies a José Francisco Perales, Vicente Ferris, Juan Vicente García Iñigo, Rubén González, Josefa Rodríguez, Rafael Sala, Fernando Villena, Ajuntament de l'ELM de la Barraca de Aigües Vives i al diari digital El Seis Doble.

 

  

 

 

Consulta totes les fitxes
publicades fins el moment

https://www.elseisdoble.com/uploads/image/RECURSOS%20GR%C3%81FICOS/Bot%C3%B3n%203.gif

.-000268
 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal