Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 24 de octubre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Les pòlisses d’assegurança de vida i d’accident de l’Ajuntament d’Alzira cobriran a tots els treballadors

Ja que fins ara només cobrien pràcticament als funcionaris amb plaça


 

.-000403

La regidoria de Recursos Humans i la Mesa General de Negociació, on estan presents els sindicats amb representació de l’Ajuntament d’Alzira, han acordat que les assegurances col·lectives de vida i d’accidents laborals cobrisquen a totes i tots els treballadors de l’Ajuntament, ja que fins ara només cobrien pràcticament als funcionaris amb plaça.

Ivan Martínez, regidor de Recursos Humans i Organització, ha agraït aquest acord unànime i que va en la línia que està seguint el nou equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira de reduir les desigualtats i disfuncions que hi havia en la plantilla, també en cobertures i altres drets de les treballadores i treballadors.

Segons assenyala I. Martínez: “Cal recordar que l’Ajuntament d’Alzira ha abonat enguany tota la paga retallada el 2012 a les treballadores i treballadors municipals, ha igualat els salaris dels treballadors temporals (que percebien un 20% menys), els funcionaris interins que percebien també menys sous que altres companyes i companys amb la mateixa categoria, per fi estan convocant-se noves places i realitzant-se promocions internes després d’anys de retallades, s’ha restablert el servei de prevenció de riscos laborals, així com ha mantingut els llocs de treball i millorat les condicions de les treballadores i treballadors subrogats de les empreses municipalitzades. I tot plegat ha sigut possible gràcies a l’acord i negociació amb totes les parts.”

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s. 

 

 

 

.-000402

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo
SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal