Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.861 Fotografías: 108.848 Comentarios de usuarios: 125.572
EL SEIS DOBLE
viernes, 21 de octubre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Hui comença la XV Mostra Nacional de Teatre Amateur

Actuarà Suc de Teatre - La Tarumba d’Alzira. Diumenge serà el torn de Stres de Quatre d’Albalat dels Sorells



 

.-000424

Divendres, 21 d’octubre de 2016. Gran Teatre d’Alzira, a les 20.30 h

Mabel, de Suc de Teatre - La Tarumba

Amb: Sandra Moll, Cristina Gozalo, Marcel Santacreu, Salva Carreres, Guillem Lancero i Isabel Collado. Text i direcció de José A. Martinez

Mabel és l’últim espectacle de Suc de Teatre – La Tarumba. Quan es va estrenar l’any passat a Alzira va obtindre unes crítiques molt positives, avanç de la bona acollida que està tenint en diferents certàmens de teatre amateurs valencians i de la resta d’Espanya. Al desembre es presenta durant tres dies en València, en la Sala Carolina.

Amb esta comèdia el grup alzireny commemora els 400 anys de la mort del Miguel de Cervantes, oferint-nos un Quijote actual en busca del seu escuder i en lluita constant contra totes les forces que intenten destruir-nos. Fran, un professor quarantí, s’està tornant boig després d’abandonar-lo la seua nóvia, el seu banc de tota la vida, els seus governants, la seua professió... Fins el seu psiquiatre!  I aleshores, creient-se Don Quijote, es llança a lluitar amb les seues particulars armes contra tot el que  amenaça hui (i sempre) els éssers humans.

Espectacle en castellà. Durada de 90 min.
Entrada: 2 € (estudiants d’instituts d’Alzira: 1 €).
 

Diumenge, 23 d’octubre de 2016. Gran Teatre d’Alzira a les 20 hores

Agraciados, de Stres de Quatre (Albalat dels Sorells)

Stres de Quatre és un dels grups amateurs valencians  més viatgers i llorejats. La seua desimboltura, la seua gràcia, la seua versatilitat  (s’ha especialitzat també a actuar per a clausures, entregues de premis, esdeveniments fallers, sopars amb espectacle, festes patronals, setmanes de la dona, comparses de moros i cristians o esdeveniments d’allò més extravagants) i els seus dots creatius el singularitzen i el diferencien dins del món amateur.

Resultat de l’admiració pels  Luthiers, Stres de Quatre oferix un complet muntatge en què es combina la part  actoral i la musical respectant textos originals d’este famós grup. Operes, boleros o càntics religiosos junt amb una coreografia final, donen lloc a una divertida comèdia. Cada vegada que el grup argentí ve a Espanya esgota les localitats en els teatres de les principals ciutats del país. Tenim la sort que Stres de Quatre ens acostarà al seu món expressiu amb absoluta solvència i amb la garantia que ens faran passar una vetlada inoblidable.

Castellà. Durada aprox. de 60 min.

Entrada: 2 € (estudiants d’instituts d’Alzira: 1 €).

   
El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.
  



 .-000137

.-000188
.-000228

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaTeatro
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal