Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
jueves, 29 de septiembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La campanya d’animació lectora 'Llegir en valencià' ja té guanyadors de l’onzena edició

Més de 2.000 persones han participat en un concurs sota el denominador comú de "Les nostres cançons"


 

.-000025 

El concurs setmanal que s’ha portat a terme durant els mesos d’estiu a través del diari Levante-EMV i de la pàgina web www.llegirenvalencia.org ja té guanyadors. El sorteig es va fer dimecres, 21 de setembre, a la seu de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura. Més de 2.000 persones han participat en un concurs patrocinat per Consum, Pollos Planes i la Parrilla de Pollos Planes.

Rafael Alberola, Elionor Miravet i Inmaculada Lluch han sigut les persones seleccionades per la sort que han aconseguit els vals de 100 euros atorgats per Consum per a utilitzar-los en les compres habituals dels supermercats d’aquesta cooperativa.

A banda d’aquests tres guanyadors, quaranta persones més han estat agraciades amb els premis oferits per Pollos Planes i la Parrilla Pollos Planes, que consisteixen en 30 vals de 15 €  per a utilitzar-los en les botigues de Pollos Planes i 10 vals de menú per a 2 persones per a utilitzar-los en els restaurants La Parrilla de Pollos Planes.

Per a consultar els noms dels afortunats en aquest sorteig, cal visitar la pàgina web de la campanya: www.llegirenvalencià.org. Aquesta iniciativa que ha complit enguany onze anys de vida sota el denominador comú de «les nostres cançons» s’ha distribuït amb els diaris Levante i Información. En total són onze els llibres que estan a hores d’ara en mans dels lectors i les lectores gràcies a l’impuls de la Fundació Bromera i de les institucions que han patrocinat la campanya.

Fundació Bromera

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

               
 .-000401                                                              .-000132




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLiteratura

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal