Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
miércoles, 7 de septiembre de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Ajuntament d'Alzira publica el llistat d'admesos del nou pla d'Ocupació Juvenil: «Formació+Ocupació»

"Davant el problema de la desocupació juvenil a Alzira, resulta imprescindible articular mesures que incrementen les oportunitats d’ocupació d’aquest col•lectiu"


 

.-000403

Ahir es va aprovar el llistat d'admesos del nou Pla d'Ocupació Juvenil «Formació+Ocupació» què la Regidoria d'Ocupació a través d'IDEA ha ficat en marxa recentment. Aquest Pla d'Ocupació permetrà contractar 20 joves desocupats i sense formació menors de 30 anys durant un any, els sol•licitants han hagut d'estar inscrits/es al SERVEF, puguen formar-se i al mateix temps treballar i tindre experiència laboral en distintes àrees de l'Ajuntament (75% per a activitat laboral i 25% per a activitat formativa).

Aquest pla d'ocupació juvenil es complementa amb el Pla de Joves Qualificats que ha permés contractar a un total de 30 joves en el que portem d'any, amb titulació superior i desocupats, en els diversos departaments de l'Ajuntament d'Alzira durant sis mesos. Tots dos plans, aprovats pel nou equip de govern, suposen una inversió de 250.000 euros de fons íntegrament municipals, que ha comptat amb l'aprovació del Consell Econòmic i Social.

Segons Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “davant el problema de la desocupació juvenil a Alzira, resulta imprescindible articular mesures que incrementen les oportunitats d’ocupació d’aquest col•lectiu, les quals deuen contribuir a facilitar el seu accés al mercat de treball, a l'ocupació i a l’adquisició de pràctica laboral en un entorn real. L’administració té l’obligació de donar oportunitats als nostres joves i la principal prioritat de l’Ajuntament és l’ocupació i estem duent a terme diversos plans per a beneficiar els col•lectius que més ajuda necessiten”.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

.-000337 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo
SocialJuventud

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal