Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
martes, 2 de agosto de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Luís Manjón, nou tècnic de l’Alzira FS

La parcel•la física de l’equip riberenc estarà en mans d’Agustín Garrigues


 

 

 

L’Alzira Futbol Sala ja té entrenador. Luis Vicente Manjón, nivell II, serà l’encarregat de dirigir l’equip de la Ribera Alta durant el curs 2016-2017 en el grup XIV de la 3a Divisió. El tècnic de 52 anys ha estat vinculat al futbol sala des de l’adolescència, primer com a jugador i ara com a entrenador.

Després d’una dècada dins del terreny de joc, la seua relació amb el 40x20 continuà des de la banqueta, on ha dirigit diversos equips de la Comunitat, entre els quals destaca l’ascens a Nacional ‘A’ que va aconseguir amb el Borriana l’any 2008 després de proclamar-se campió de lliga.

Manjón no estarà sol en l’staff tècnic. Agustín Garrigues, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esporttindrà la tasca de preparador físic i serà amb qui treballarà braç a braçper tal de traure el màxim rendiment de cada jugador. La porteria també tindrà sessions autònomes de la mà de l’exporteralzireny Sergio Garrigues.

 

Manjón: “L’Alzira FS sempre ha tingut molt de nom”

El nou tècnic destaca el caràcter “atractiu” del renovat projecte de l’equip riberenc. “Que torne gent de la casa, jugadors alzirenys que han crescut ací i han defés aquesta camiseta és un punt afegit”, comenta l’entrenador. Els objectius per a aquesta primera temporada de relació esportiva estan clars, “primer la permanència i si es pot més, millor”.

Alzira FS

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 


                

 .-000070                                               .-000130

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol Sala

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal