Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 29 de julio de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 50.125 usuaris han utilitzat la Targeta Social de Bus d’Alzira

Al llarg del primer semestre d’enguany


 

 

 

Des que el passat 23 de novembre de 2015 començà el termini per a sol·licitar la Targeta Social, modalitat de títol de transport que permet utilitzar de forma gratuïta el servei municipal d'autobús, el nombre d'usuaris no ha parat de creixer. Fins ara s'han atorgat 2.972 targetes.  Tal i com ho mostren les xifres, la utilització del transport urbà ha augment considerablement gràcies a la posada en marxa d'este tipus de targeta. Al llarg del primer semestre de l'any 2016 el nombre de viatges en el trasport públic ascendix a 236.998, dels quals 50.125 corresponen a  beneficiàris de la Targeta Social. No obstant estes dades, la recaptació mensual, la suma del bitllets ordinaris i dels abonaments tant normals com per a joves, és exactament semblant als mesos que encara no estava en vigor la Targeta Social, la qual cosa significa que esta iniciativa és totalment positiva i no es veu, per tant, afectada per l'ús de la gratuïtat per part dels ciutadans posseïdors de la targeta. La targeta que s'esta expedint té una validesa fins el 31 de desembre d'enguany, després caldrà revisar-la per a continuar amb la seua utilització.

Cal recordar que qualsevol ciutadà/na que vullga obtindre la Targeta Social deu complir els següents requisits: 

- Les persones que els seus ingressos individuals (referits a la renda per capita de les persones físiques) no superen la quantia establida de Salari Mínim Interprofessional, referit a l’any de la sol·licitud o renovació, i publicat per l’Institut Nacional de la Seguretat Social i, a més, que acrediten la residència efectiva en el municipi d’Alzira i l'empadronament, amb una antiguitat de 2 anys. El Salari Mínim Interprofessional per a l’any 2015 és de 9.080,40 €/anuals.

Per a poder tramitar la Targeta del bonobús social cal omplir un formulari que està disponible en la web municipal www.alzira.es i presentar-lo en l'Oficina de Registre (LA CLAU).

El regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual, es mostra satisfet perquè les xifres constaten que la mesura de posar en marxa la Targeta Social és totalment positiva, ja que ha augmentat el nombre d’usuaris/es. A més, Pascual assenyala que “l'actual equip de govern té com a prioritat estar en tot moment al costat dels ciutadans d’Alzira amb més necessitats, per això aposta per polítiques socials que beneficien a qui realment ho necessita”.  

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

viejo - 01/08/2016
Supongo que será cosa del verano, pero el titular no tiene nada que ver con la noticia, ignoro si le viene dado al SEISDOBLE por el Ayuntamiento o ha sido una falta de comprensión lectora del redactor. En todo caso nadie ha hecho ni puñetero caso de la noticia.
En cuanto al contenido de la misma, se trata de un simple montaje de números que intentan ocultar el fracaso de la Tarjeta social, ya que nos dice entre lineas, que durante seis meses 3.000 usuarios han utilizado una vez cada 10 días la tarjeta, es decir, que el ahorro ha sido de una media de 3 euros al mes, lo que significa mucho menos que lo que se han gastado haciendo las tarjetas y el sueldo de los funcionarios dedicados a esos menesteres.
Mientras tanto el PP y Ciudadanos entretenidos en santos maquillados o con los colores de las bragas de una Venus.
saludos.
usuario habitual - 04/08/2016
Tu dirección e-mail es incorrecta.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal