Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.588
EL SEIS DOBLE
jueves, 4 de agosto de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Ajuntament d'Alzira sol•licita més de 67.000 euros en el programa per a aturats EMCORP

Aquesta és una iniciativa pensada especialment per a aturats/des de llarga durada que es troben en situació de vulnerabilitat i per al col•lectiu de joves aturats


 
 .-000444

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i IDEA, ha sol•licitat a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, una subvenció de 67.500 euros per a adherir-se al programa d’ocupació públic EMCORP del SERVEF per a la contractació de persones aturades pertanyents a col•lectius vulnerables i també per a la contractació de joves desocupats/des. Cal recordar que aquesta ajuda feia anys que no es convocava.

L'Ajuntament d'Alzira ha sol•licitat la seua adhesió per a diverses àrees, tant per a l'Agència de Lloguer de Llibres de la Biblioteca Municipal, com en el suport a orientació laboral, formació i creació d'empreses d'IDEA. Els contractes tindran una durada de 3 a 6 mesos.

En declaracions del regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martínez: «un dels objectius d'aquest equip de govern és potenciar programes d'aquest tipus, que promouen i generen ocupació, ja que patim una situació d'atur greu. Aquesta és una iniciativa pensada especialment per a aturats/des de llarga durada que es troben en situació de vulnerabilitat i per al col•lectiu de joves aturats. Des de l'Ajuntament d'Alzira s'està fent un esforç important per potenciar els programes de treball».

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

               
 .-000070                                               .-000130

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Milaher - 05/08/2016
Com aquesta no és una notícia de "banderetes", "santets" o "processons" no se sent escarotar-se el galliner del PP.
viejo - 05/08/2016
Milaher, no tienes ni puñetera idea de lo que es una noticia, salvo que tengas problemas de comprensión lectora o estés en algún pesebre municipal, no entiendo tu alborozo por esta nadería. Te lo explicaré:
En primer lugar debes saber que una de las obligaciones del equipo de gobierno es intentar obtener para el municipio subvenciones o adherirse a programas que puedan hacer llegar a la localidad recursos para incentivar la economía local.
Que, al igual que no es ninguna noticia que un albañil ponga un ladrillo, que un abogado tenga un pleito, un arquitecto un proyecto o que un mecánico afloje un tornillo, tampoco es ninguna noticia que un ayuntamiento pida una subvención a cualquiera de las administraciones del Estado.
Lo que ocurre es que estos chicos del tripartito están tan cortos de noticias, que por cualquier chorrada mandan una nota de prensa para que parezca que hacen alguna cosa distinta de sus continuas meteduras de pata. Pero, eso si, siempre les quedarán algunos fans que les aplaudan
En cuanto a lo de la venus con bragas pintada por un pintor subvencionado o el santo pintarrajeado por un chaval "desfaenat" perteneciente a un colectivo también subvencionado. ya di mi opinión en otro apartado acusando al PP y Ciudadanos de meapilas y faltos de rigor. Que callan mientras 4 fachadas catalogadas son quemadas por la negligencia de una falla y de los servicios municipales, o callan mientras en el centro de la Plaza mayor una fachada catalogada es cambiada totalmente y aumenta el número de alturas.
saludos.
Yo - 05/08/2016
Milaher es muy triste que te estemos pagando por decir tonterías. Te hacemos la ola?..... Zapatero a tus zapatos!!!!
Milaher - 06/08/2016
"Yo", tu, o com et diguen pots fer l'ola o la croqueta a la seu del PP del carrer Hort dels Frares. Pots ballar la tarara i també pots rotar allioli mentre et desdejunes amb aquesta noticia en la qual el govern local d'Alzira va fent feina, mentre els peperos perdeu el temps en xorrades, banderetes, santets i cucamones diverses.
Per cert, tu a mi no em pagues cap salari, ni en A ni per suposat en B, com fan els corruptes del PP.
Asmodeo - 06/08/2016
Zas, en toda la boca pepera!!!
alziro - 07/08/2016
Ya estem en lo de "col.lectius vulnerables". Hi ha gent que pertany a algun "col.lectiu vulnerable" i viu millor que els que no hi pertanyen.
Milaher - 08/08/2016
No crec que ningú amb dos ditets de front, es crega que cap col·lectiu vulnerable visca millor que una persona socialment integrada, amb treball o suport familiar constatat i amb molt de temps lliure per a escriure els seus al·legats feixistes i les seues consignes neonazis diàries en aquest mitjà. No creus alziro?

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal