Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.585
EL SEIS DOBLE
jueves, 28 de julio de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira ha estat guardonat amb el Premi NovaGob Excel•lència 2016

Per la lluita contra la corrupció amb el projecte Projecte de transparència en la contractació pública de l'Ajuntament d'Alzira


 

 .-000444

NovaGob és la xarxa social de l'administració pública enfocada a connectar els professionals del sector públic, especialment a Llatinoamèrica i Espanya. Una oportunitat per innovar el sector públic mitjançant el treball col•laboratiu de les persones que treballen en este sector.

Els Premis NovaGob Excel•lència 2016 reconeixen els projectes i persones més destacades en l'àmbit iberoamericà de la innovació pública respecte a Qualitat i Innovació, RRHH i Formació, Tecnologia, eGob i Xarxes Socials, Gestió Econòmica, Gestió Municipal-Local, etc.

L’Ajuntament d’Alzira ha sigut guardonat amb el Premi NovaGob Excel•lència 2016 per la lluita contra la corrupció amb el projecte Projecte de transparència en la contractació pública de l'Ajuntament d'Alzira. Licitació electrònica i registre de contractes: zero paper i zero corrupció emmarcat dins l’Eix 2 dels Premis: valors, ètica pública, govern obert i lluita contra la corrupció.

Va haver-hi una primera fase de suports online, en la qual més de 1400 professionals van tindre l'oportunitat de recolzar a alguna candidatura. En esta fase l’Ajuntament d’Alzira va obtindre el suport més nombrós.

Posteriorment, de les tres candidatures finalistes (que havien obtingut més suports) el jurat, per unanimitat, atorgà el premi a l'Ajuntament d'Alzira, al considerar que es tracta d'un projecte implantat amb èxit. La licitació electrònica comporta una gran quantitat de beneficis, entre ells la transparència del procés, en un país amb nombrosos escàndols per corrupció. La licitació electrònica està poc estesa a Espanya i el fet que un municipi com Alzira ho tinga implantat dóna exemple i crea valor públic.

Els altres dos projectes finalistes en esta candidatura eren Urna de vidre en Manizales (Colòmbia) i La conducta ètica, la primera habilitat essencial d'Alta Direcció dels Directius Públics Professionals Certificats (Espanya).

El lliurament dels premis es realitzarà en el III Congrés d'Innovació Pública Iberoamericana NovaGob que se celebrarà els dies 29 i 30 de setembre de 2016 (https://www.congresonovagob.com/).

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 


 
               
.-000025                                                      .-000143
               
.-000144                                                     .-000126




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Anticorrupta - 28/07/2016
Els del pp, q aprenguen a vore si ells ho hagueren passat?
Milaher - 28/07/2016
Esta noticia no interesa a la panda de palmeros peperos ¿Verdad? Venga otra moción con banderita, lengua y santo ¡Marchando!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal