Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.881 Fotografías: 108.868 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
sábado, 27 de febrero de 2010
Clic en la foto para ampliar

Vila Tello – Centre dental de vanguardia
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 La democratització de l’Odontologia de qualitat: Clínica Dental Vila Tello

“Apostem fortament per la innovació i per la modernització de l’oferta odontológica, però també per l’ètica professional, l’excel-lència en el tracte al pacient i uns preus justos per a unes qualitats immillorables”


És innegable que la competència beneficia el consumidor final, tant de bens de consum com de servicis. Així, pel que fa al sector dental, l’augment en el número de clíniques s’ha traduït en l’establiment de nous CENTRES DENTALS que han realitzat fortes inversions en tecnologia punta i instal-lacions modernes i accessibles a tothom i que podríem anomenar d’AVANTGUARDA. Este és el cas de la Clínica Vila Tello d’ Alzira, un centre on tot el personal es volca completament en el pacient per a donar-li una resposta satisfactòria i personalitzada siguen quines siguen les seues necessitats.

Tanmateix, la modernització de l’oferta en Odontología ha vingut de la mà de franquícies excessivament mercantilistes i on han aterritzat inversors purs i durs amb una formació únicament empresarial, sense cap coneixement del món de la Salut.

 

 

“Com que el principal objectiu que ens marquem

és la plena satisfacció dels nostres pacients,

també donem garantia de tots els nostres tractaments”

 

 

Des de la Clínica Vila Tello apostem fortament per la innovació i per la modernització de l’oferta odontológica, però també per l’ètica professional, l’excel-lència en el tracte al pacient i uns preus justos per a unes qualitats immillorables.

A més, ens sotmetem a constants programes de formació continuada per poder seguir oferint tractaments d’última generació per a tothom.

Com que el principal objectiu que ens marquem és la plena satisfacció dels nostres pacients, també donem garantia de tots els nostres tractaments.

 

Preus justos a la nostra clínica

Així mateix, som conscients que, per poder aprofundir en la democratització del sector, hi ha tractaments als que no es podria accedir si no donàrem facilitats de pagament completament adaptades a cadascun dels nostres pacients. Encara que podem donar alguns exemples de preus justos a la nostra clínica (són preus orientatius sotmesos a posibles modificacions després del pertinent diagnòstic per part dels nostres professionals. En tot cas, vine i et farem un pressupost escrit per anticipat):

 

 

Implant i corona sobre implant: 950 euros.

Ortodòncia completa: 2.000 euros.

Corona cerámica: 185 euros.

 

 

Tot açò amb la tranquilitat d’estar en mans dels millors professionals, amb totes les garanties. És per açò pel que pensem haver quadrat el cercle i ser una bocanada d’aire fresc en el sector ja que contem amb l’experiència i els mitjos per a fer Odontologia de la màxima qualitat i a uns preus immillorables.

 

 

 

Més informació de la Clínica Dental Vila Tello i sobre odontología

Información importante para pacientes portadores de ortodoncia

El mejor servicio en odontología de vanguardia

 

 
 

https://www.elseisdoble.com/uploads/image/FOTOS%20ENTRE%20TEXTOS%20NOTICIAS/20091120%20-%209906%20%28959%29%20-%20Pacientes%20ortodoncia%20cl%C3%ADnica%20Vila%20Tello%20%20FT1.jpg

.-000002
C/ Hort dels Frares, 66  -  Alzira (Valencia)

Teléfono: 962.018.811

Teléfono 24 horas: 647.586.474

Fax: 962.018.810

Página web: https://www.vilatello.com/

E-mail: [email protected]

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Podenco - 05/03/2010
Yo voy al dentista y me limpio bien la boca, pero la mitad de la gente ni se lavan la boca o no saben lavarsela bien, creo que el ayuntamiento tendria que hacer una campaña para que la gente se limpiara mas la boca y subvencionar un poco las visitas al dentista.
Anónimo - 09/03/2010
Sols tinc paraules bones per a esta clinica, són molt professionals, unes instal.lacions modernes i un tracte personal de primera.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal