Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.843 Fotografías: 108.825 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
sábado, 9 de julio de 2016
Clic en la foto para ampliar

Foto de archivo: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira i la Junta Local Fallera convoquen el I Concurs d’Indumentària Fallera

"S’han convidat les empreses locals perquè siguen partícips de tan especial treball, i determinant un valor de 27.000 euros"


 

 .-000444 

Durant els últims mesos, s’han celebrat diverses reunions entre l’Ajuntament d’Alzira, la Junta Local Fallera de la ciutat, indumentaristes, col•lectius i professionals del món de les falles, per a determinar quines eren les mesures més adequades per portar a terme certes millores respecte a la confecció dels vestits de Fallera, que cada any es realitzen per a les Falleres Majors i Cort d’Honor de les Falleres d’Alzira.

A hores d’ara,  l’acord està tancat i ja està tota la maquinària en marxa per a traure a concurs la confecció dels esmentats vestits, amb uns requisits i bases específics. Per a esta acció s’han convidat les empreses locals perquè siguen partícips de tan especial treball, i determinant un valor de 27.000€, IVA inclòs, tenint en compte les opinions dels professionals del sector, que s’han colsultat per a tindre una informació òptima i real.

Posant en valor la professionalitat i el gran treball que suposa confeccionar els vestits, l’abonament de l’import, es realitzarà en dos parts: d’una banda, s’aportarà el 75% del pagament immediat, al tindre el vestit finalitzat al mes d’octubre de 2016, aproximadament, i d’una altra banda, la resta al mes de març de 2017.

Tots els/les indumentaristes que vullguen participar, hauran de presentar la seua documentació abans del dia 12 de juliol.

Segons la vicealcaldessa i regidora de Festes, Isabel Aguilar, “Volem transmetre una total transparència en la gestió, tant de la Junta Local Fallera d’Alzira com de l’Ajuntanent d’Alzira. Han sigut moltes converses i reunions per aconseguir que les coses puguen millorar i, finalment, s’ha decidit realitzar el primer concurs públic per a la confecció dels vestits de fallera de les nostres falleres majors, així com de les seues respectives Corts d’Honor. Un concurs que respondrà al nom de: I Concurs d’Indumentaristes Falles Alzira 2016”.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

.-000025

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasConcursos, Premios y Becas
FiestasFallas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Amparo - 10/07/2016
Si da resultado es una buena iniciativa
Absorto - 11/07/2016
Que un Ayuntamiento gaste 27000 euros de dinero público en vestir a falleras no me parece ético. Quien quiera lucirse que se lo pague de su bolsillo. Una situación casposa y hasta grotesca, e indignante si uno piensa en las verdaderas necesidades de las personas y del pueblo. El poder arrodillándose una vez más ante un colectivo que provoca durante un mes que esta ciudad sea inhabitable.
garcia - 14/07/2016
Faltaba el bocachancla de turno.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal