Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 2 de junio de 2016
Clic en la foto para ampliar

Foto de archivo: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Associació DECANA organitza una xarrada a Alzira sobre primers auxilis per a gossos i gats

Està destinada als professionals com Policia Local, membres de la Guardia Civil i CNP, voluntaris de la Creu Roja i Protecció Civil, així com els voluntaris de les Associacions Protectores d’Animals


 
 .-000432

El Departament de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira col•labora amb l’Associació en Defensa d’Animals i Plantes (DECANA) en una xarrada informativa sobre Primers Auxilis per a gossos i gats.

La xarrada la realitzarà la veterinària Sonia Pons Asensi que parlarà sobre traumatismes en accidents de trànsit i caigudes, colps de calor, intoxicacions per fums en incendis, reanimació cardio-pulmonar (RCP).

Se celebrarà el dia 4 de juny a les 17:30 hores a la Casa de la Cultura i està destinada als professionals que pel seu treball i dedicació, requerixen d’uns coneixements bàsics sobre primers auxilis, com són: Policia Local, membres de la Guardia Civil i CNP, voluntaris de la Creu Roja i Protecció Civil, així com els voluntaris de les Associacions Protectores d’Animals.

L’entrada és gratuïta i limitada, cal confirmar l’assistència i facilitar el nom, cognoms i número de D.N.I. al correu electrònic: [email protected].

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

                

 .-000003                                                                     .-000004 
               
 .-000070                                               .-000130

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialAnimales (Protección)

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pere Peres - 02/06/2016
Una xerrada sobre primers auxilis a gats i gossos enfocada a funcionaris de la Policia Local, la Guàrdia Civil i la Policia Nacional... Però, se'm tornant bojos o què?
Us copie les declaracions del Papa Francesc de fa unes setmanes:

“Pobreza, corrupción, trata de personas... Me puedo equivocar en la estadística, pero qué me decís si te pregunto ¿qué ítem viene en gasto en el mundo después de alimentación, vestido y medicina? El cuarto son los cosméticos y el quinto las mascotas. Es grave eso, eh".

Sí, és greu, i tant. Com hi ha món!
No va gens errat Bergpglio: al 50% dels llars espanyols hi ha una mascota; en 2014 els espanyols es gastaren 2.200 milions d'euros en pinso per a mascotes i visites al veterinari... Tot una despesa conjunta que, si em permeteu, em sembla un balafiament de recursos sense precedents.

I ara sols ens falta que des de l'Administració local s'hi contribuisca en aquest desficaci. Em sembla surrealista l'escena d'un efectiu del CNP assajant una "reanimació cardio-pulmonar (RCP)" amb un gatet de peluix... XD.
Malament rai.

mcm - 02/06/2016
Tu comentario no cumple las normas de uso de esta web.
Uno - 02/06/2016
La societat demana molts tipus de coses, no podem fer que l'administracio es reduixca a ser un centre de caritat... Estem tambe els que podem donar gracies de no necesitar ajudes, pero que contribuim economicament. Supose que tambe tenim dret a que creen activitats al nostre gust. Activitat que segurament siga practicament gratuita( no ho se). Cada volta que vaig al veterinari pague impostos, tampoc esta mal que eixe impost repercuta en algun benefici per a mi. Com per exemple que un policia reanime al meu gos amb un RCP despres de caure al riu...
Per una altra banda, quant mes respesctuosa es una societat amb els animals mes sana es fa. Per tant pense que hi ha que contribuir poc a poc amb el apropament de la societat al mon animal/natural.

Hi han necesitats molt mes urgents per aixo no deu paralitzar el mon.
mcm - 02/06/2016
Perdón por mi error al creer que si el bien hablado Sr.Pere Peres podía llamar fascistas a todo aquel que no coincide con sus opiniones, yo podía hacer lo mismo, pero tras mi craso error, pido disculpas por mi atrevimiento. Pero sigo pensando lo mismo. Un abrazo.
Joan V - 02/06/2016
Yo lo veo así. Los paises más desarrollados, y en los que los derechos personales y sociales están mayor protegidos, estan en contra del maltrato animal, del sufrimiento de los animales para diversión y a favor de reconocer derechos a los animales. Y viceversa
Pere Peres - 02/06/2016
Cada vegada hi ha més gent que de bon de matí i en eixir de la dutxa se'n deu anar de cap contra la tassa del vàter i és per això que en acabant agafen l'ordinador per davant i envien a ESD un tall de xorrades i trellats inconnexos... Ho dic això pel tal emecemé que encara deu d'estar posant-se segí en el bony del front.

Uno. El respecte als animals passa per no torturar-los confinant-los a viure entre estores i alimentant-los a base de pinsos; a no perllongar la seva existència, gris, trista i maquinal sometent-los a absurdes operacions com si es foren humans; a no considerar-los un més de la família; a deixar-los morir tranquils i tranquilament. El respecte als animals passa, uno, per respectar-nos com a éssers humans i no fer els ulls grossos davant aquells que viuen sense cap dignitat en les voreres de la carretera de Benimuslem mentre nosaltres ens gastem 2.200 milions d'euros en pinso i visites al veterinari.
Jo ho veig així.
Salutacions.
mcm - 03/06/2016
Un gran ALELUYA por el Sr. Pere Peres, yo no sabía que este Sr. no vive confinado entre alfombras, a no vivir como si fuera humano, a no considerarse uno mas de la familia, porque supongo que tendrá familia, y así su larga disertación sobre los animales que algunos tienen la ´´ desfachatez´´ de tener ´´ en casa ´´. En fin Sr. Pere Peres en cuanto a la taza del váter, Vd. debe ser un asíduo a ella, a que siiiiiii. De todas maneras, un cordial saludo.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal