Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.892 Fotografías: 108.879 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 31 de mayo de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 El passat dissabte es va celebrar una nova edició de la Ruta Bernardina

Una jornada intensa en la que participaren al voltant de tres-centes persones, uns a peus i altres a cavall o en carruatge, procedents de La Barraca d'Aigües Vives, Carlet, Benimodo, l’Alcúdia, Guadassuar i Alzira


 

Los mejores servicios y profesionales

Asesorías y gestorías en Alzira
Autoescuelas en Alzira
Inmobiliarias en Alzira
Moda y complementos en Alzira
Motor en Alzira. Talleres y concesionarios
Restaurantes, cafeterías y bares en Alzira
Seguros en Alzira
 

El dissabte 28 de maig es va celebrar la Ruta Bernadina, des de l’Ermita de Sant Bernat en Carlet a l’Església de Santa Caterina d’Alzira, una jornada intensa en la que van participar al voltant de tres-cents  senderistes, uns a peus i altres a cavall o en carruatge, procedents de La Barraca d'Aigües Vives, Carlet, Benimodo, l’Alcúdia, Guadassuar i Alzira. A les 8’30, després de les paraules de benvinguda de Maria Jose Llácer, presidenta de la confraria de Sant Bernat de Carlet, i de l’alcaldessa d’esta ciutat, Maria Josep Ortega,  partiren tots junts de l’Ermita Carletina, visitant diferents llocs d’interés cultural de les poblacions que integren esta Ruta riberenca que s’ha convertit en una trobada de veïns d’esta comarca. L’alcalde de Benimodo, Francisco Teruel, que va encapçalar la comitiva junt als representants de les altres localitats, va disposar d’un àgape per a l’esmorzar després de l’explicació  que va fer Rafael López en l’Església de l’Immaculada. En l’Alcúdia l’alcalde, Andreu Salom, després d’un refrigeri, va dirigir unes paraules, seguides d’un poemari dedicat a Sant Bernat i la visita a l’església de Sant Andreu.  En Guadassuar,  ja cap al mig dia, l’alcalde Salvador Montañana va rebre als senderistes mostrant-los llocs de la localitat, com la Plaça de Sant Bernat i les Germanes i l’Església de Sant Vicent Màrtir. A les dos de la vesprada, arribaren a l’Ermita de Sant Bernat d’Alzira, sent rebuts pel president de la Pontifícia arxiconfraria del Sants Patrons, José Palacios. Després del merescut dinar de germanor facilitat per l’ajuntament  reanudaren la marxa per a fer l’últim tram entre este paratge i la localitat, creuant la llarga comitiva el Xúquer pel Pont de Ferro, per a enllaçar l’avinguda Luís Suñer, la Plaça del Regne, i per  l’avinguda dels Sants Patrons, fins els Casalicis, on l’alcalde Diego Gómez els va rebre i acompanyar fins l’església de Santa Caterina, on es veneren les relíquies dels sants. Allí va felicitar als peregrins i a als demés ajuntaments i la Mancomunitat de la Ribera, que han contribuït en la celebració d’esta 4ª edició de la Ruta Bernardina que, com va dir: s’ha consolidat com una jornada d’encontre de veïns que fan consciència de ser part integrants d’una comarca. Finalment, el retor Enrique Masiá,  va clausurar l’acte animant-los a continuar amb esta iniciativa.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s. 

 

 

 

 

 

 

 

               
 .-000210                                                              .-000132
               
.-000113                                                                   .-000366

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialActividadesReligión y Culto

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pere Peres - 31/05/2016
Ara en les notes de premsa del "departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira" l'avinguda de Luís Suñer ha tornat a la seva nomenclatura oroginària.
Rectificar dignifica.
Salutacions.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal