Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.821 Fotografías: 108.798 Comentarios de usuarios: 125.564
EL SEIS DOBLE
martes, 26 de abril de 2016
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Ajuntament d'Alzira posa en marxa el Pla d’Ocupació Juvenil

Aquest pla beneficiarià 15 joves i s’inclou dins el Pla d’Ocupació Juvenil que el nou equip de govern ha dotat en 240.000 €


 
.-000403

L’Ajuntament ha aprovat les bases per a la convocatòria del “Pla d’Ocupació 2016 per a Joves Qualificats, que es promou a través d’un conveni de col•laboració per a Pràctiques No Laborals amb el SERVEF, amb l’objectiu de que joves alzirenys entre 18 i 25 anys que, encara que tenen una formació acadèmica o professional acreditada, manquen d’experiència laboral, desenvolupen pràctiques en els diferents departaments municipals, durant 6 mesos. Aquest Pla és finançat íntegrament per l’Ajuntament d’Alzira. Aquest pla beneficiarià 15 joves i s’inclou dins el Pla d’Ocupació Juvenil que el nou equip de govern ha dotat en 240.000 €.

Segons el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ivan Martinez: “davant el problema de la desocupació juvenil a Alzira, resulta imprescindible articular mesures que incrementen les oportunitats d’ocupació d’aquest col•lectiu, les quals deuen contribuir a facilitar el seu accés al mercat de treball, a la ocupació i a l’adquisició de pràctica laboral en un entorn real. L’administració té l’obligació de donar oportunitats als nostres joves.”

Els interessats han de tindre la fitxa de demanda de desocupació actualitzada, ja que els possibles beneficiaris d'aquest pla vénen dirigits des de l'Oficina del SERVEF d'Alzira. Es poden consultar les bases en www.idea-alzira.com, a les dependències d’IDEA (C/ Ronda d'Algemesi, 4), al telèfon 962 455 101 i en la mateixa oficina del Servef.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 .-000137
 .-000411

.-000188

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasSubvenciones, Ayudas y Empleo
EconomíaEmpleo
SocialJuventud

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal