Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 9 de abril de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 La quarta edició de la Ruta Bernardina serà el 28 de maig

Regidors, tècnics i representants dels ajuntaments d’Alzira, Benimodo, Carlet i l’Alcúdia, així com les dos confraries bernardines d’Alzira i de Carlet tancaren recentment la programació


 
.-000411

Dijous 7 d’abril, en la seu de la Mancomunitat de la Ribera, es va celebrar la segona reunió convocada per la Comissió Bernardina per a organitzar una nova edició de la Ruta Bernardina el pròxim dissabte 28 de maig.

Regidors, tècnics i representants dels ajuntaments d’Alzira, Benimodo, Carlet i l’Alcúdia, així com les dos confraries bernardines d’Alzira i de Carlet, es reuniren ahir en la Sala de Juntes de la Mancomunitat per a tancar el programa d’activitats per a eixa jornada de pobles de la Ribera. Tal com s’ha fet en anteriors edicions, està previst que siga un dia de convivència en el qual els participants seguiran el Sender de Curt Recorregut PR-241, on podran visitar alguns dels llocs més rellevants dels municipis que l’integren.

En esta reunió es varen tractar i definir punts rellevants per a l’òptima celebració de la quarta Ruta Bernardina, com ara els punts i camins per on passaran els excursionistes, l’hora d’eixida des del punt de concentració en l’ermita de Sant Bernat de Carlet, els horaris que han de marcar el recorregut pels diferents pobles de Benimodo, l’Alcúdia, Guadassuar i Alzira o el final del recorregut per la vesprada.

Una intensa jornada oberta a tots els que s’animen a participar i on les autoritats locals de cada municipi donaran la benvinguda als senderistes. Així mateix, s’aprofitarà la breu visita per a mostrar algunes de les novetats, culturals, festives, o turístiques de la localitat, com és el cas de l’Alcúdia que informarà de les set rutes de senderisme que està habilitant en el seu terme municipal.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 


 .-000137

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal