Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.586
EL SEIS DOBLE
viernes, 11 de marzo de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Arcadi Oliveres visita Alzira de la mà d’Amnistia Internacional La Ribera

Serà el dissabte 12 de març , a les 10:15 hores, en la Casa de la Cultura d’Alzira


 

 .-000411

Arcadi Oliveres Boadella, economista, professor de la UAB, reconegut activista de l’organització Justícia i Pau , la qual presideix des de 2001. Ha dedicat la seua vida a la defensa dels drets humans, la pau i la justícia social. El seu activisme s’ha incrementat darrerament  amb conferències, intervencions als mitjans de comunicació, entrevistes i tertúlies pel país i en altres indrets com París, Brussel•les, Londres, Assisi, Lausanne, Hamburg, Bonn, Bremen, Lisboa, així com a Colòmbia, Argentina o Palestina. Ha participat en diverses edicions del Fòrum Social Mundial. És tota una oportunitat que pugem enriquir-nos de la seua saviesa.

La base per eliminar la pobresa, eradicar la fam, preservar i restaurar els ecosistemes terrestres i marins així com promoure l’adveniment de societats pacífiques, és necessari. Tothom, des de les pròpies capacitats, som responsables de revitalitzar la col•laboració mundial de cara al desenvolupament sostenible així com establir patrons de consum i de producció sostenibles que facen el món més equitatiu; reduint les desigualtats dins dels països i entre els països.

La ponència s’emmarca dins La interdependència nord-sud i els fonaments econòmics de la solidaritat. Escoles Solidaries, ONGD organitzadora, vol contribuir mitjançant l'Educació a la construcció d'un món més humà.

Aquesta ponència està emmarcada dins la formació del programa d’Intercanvi d’Experiències Educatives amb Amèrica Llatina que ofereix Escoles Solidàries, amb l’objectiu d’apropar el coneixement d’altres pobles i cultures, impulsar consciencia ciutadana, responsabilitat ètica i potenciar actituds de solidaritat humana, social i econòmica.

 La organització Amnistia Internacional La Ribera donarà suport a la ponència. Estarà present i donarà a conèixer l’informe anual de les activitats realitzades en el 2015  Carmen Soto Peris, una dona profundament preocupada pels Drets Humans , activista i que ha  ocupat diferents càrrecs de responsabilitat en l'Organització Amnistia Internacional, entre altres: Presidenta de la Secció Espanyola d'AI, Membre del Comitè Executiu Federal, Comissió Internacional, on ha representat a la secció en diferents reunions internacionals. L’Ajuntament d’Alzira ha fet possible l’acte, que està obert a tots els públics.

 

 

 .-000421

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaConferencias y Presentaciones
SocialActividades

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal