Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 24 de febrero de 2016
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Ajuntament d’Alzira organitza la conferència - col•loqui Alzira: “Anell verd i Pla d’Arbratge”

Per a demà dijous dia 25 de febrer, a les 19'30 hores, en el Saló d’Actes del Museu Municipal (MUMA)


 
 

.-000213 

 

La Regidoria de Medi Ambient ha organitzat, dins de la programació d’actes del mes de l’arbre, la conferència- col•loqui “Alzira: Anell verd i Pla d'Arbratge” per al dijous dia 25 de febrer, a les 19'30 hores, en el Saló d’Actes del Museu Municipal d'Alzira. Serà a càrrec de Rafael Narbona, president de l'Associació Espanyola de Paisatgistes, i estarà presentada pel regidor de Medi Ambient, Agricultura i Consum, Pep Carrares.

En un moment en què es visualitza la necessitat d'augmentar el nombre d'arbres existents a Alzira (7.500 exemplars, enfront dels 15.000 que serien necessaris) i al mateix temps es pretén impulsar la redacció d'un Pla d'Arbratge que racionalitze la implantació d'estos nous exemplars, el qual inclouria el traçat de l'Anell Verd, és important escoltar l'opinió d'experts que ajuden a aclarir els possibles dubtes que es plantegen respecte a la necessitat d'estos projectes i com s’han d'afrontar.

Rafael Narbona, paisatgista, realitza una labor professional i pedagògica que transcendix l'àmbit nacional. Entre moltes altres de les seues intervencions cal destacar:

- Membre de l'equip guanyador del Concurs Internacional d'Idees sobre les Riberes del Riu Ebre al seu pas per Saragossa

- Concurs per a l'Ordenació del Parc Riu Túria, Quart de Poblet. (Primer Premi, Redacció del Projecte i DO)

- Concurs per a la redacció del projecte d'Aula de la Naturalesa i Bosc Mediterrani. Albal (València). (1er premi, Pry. i DO)

- Bàsic i d'Execució del Sector IX del Jardí del Túria (València). Client: AJUNTAMENT DE VALÈNCIA

- Capítol de Reg i Control del Parc de Capçalera de València. Client: IVA-LEYING SA

- Bàsic i d'Execució del Jardí del Túria, sector XIV.

- Bàsic i d'Execució del jardí de l'avinguda Germans Maristes (València)

- Proposta per a la reconversió de l'antic poble de Beneixida en un Jardí. Client: Aj. DE BENEIXIDA

És, entre altres, membre de la Federació Europea d'Arquitectura del Paisatge (IFLA-EU) i l’actual president de l'Associació Espanyola de Paisatgistes.

Actualment està redactant l'Estudi d'Integració Paisatgística del projecte de creació d'un col•lector obert per a disminuir el risc d'inundacions en el barri de les Basses d'Alzira.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 


 
 .-000137
 .-000006
.-000276
  .-000421




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Rosa Mª de Dios - 25/02/2016
Señores del gobierno de nuestra ciudad ¡Urgente! nuestro rió Jucar debe de brillar como el oro. Hay mucha suciedad en el. Pongan el máximo interés para que el gobierno de los que están mas arriba que ustedes los gobernantes de Alzira ayuden a que nuestro rió este en máximas condiciones. Se ha hecho un paseo arriba fluvial y abajo es de pena observar.
pere - 26/02/2016
La veritat és que els marges del riu estan en un estat lamentable. Descuidat i ple de canyes. Al pas pel Pont de Ferro s'observa que s'ha netejat la part esquerra direcció a l'estació de tren. A veure si continuen amb la neteja i segueixen pel costat dret fins a arribar al pont groc.
cudadana - 26/02/2016
Tranquilidad, canya a la canya........... Hoy estaban en otros menesteres, trasplantando 3 árboles del Parque Pere Crespí!!!!!!!!!!!!!!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal