Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.903 Fotografías: 108.890 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 19 de febrero de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 La falla Plaça Malva d’Alzira guanya la II edició del Premi Santa Ana al millor contingut didàctic i cultural d’un llibret

Este premi està convocat per l’Associació Cultural Falla Santa Ana de Sagunt i va dirigit a qualsevol comissió de la Comunitat Valenciana


 

.-000025

L’Associació Cultural Falla Plaça Malva d’Alzira ha sigut la guanyadora del la II edició del Premi Santa Ana al millor contingut didàctic i cultural publicat íntegrament en el llibret gran o infantil en l’exercici 2015-2016 de qualsevol comissió fallera de la Comunitat Valenciana.

Este premi està convocat per l’Associació Cultural Falla Santa Ana de Sagunt. La finalitat del premi és reconèixer la qualitat dels continguts didàctics i culturals, dirigits especialment als infants. Volen ser, per tant, un reconeixement al treball didàctic i en valencià que fan les comissions falleres, l’escola valenciana, el professorat i els escriptors. Tals continguts didàctics i culturals podien tindre forma de conte, article, poema (mínim 25 versos), activitats dirigides als infants, jocs, textos teatrals breus, etc., relacionats amb la temàtica de la falla infantil de la comissió.

L’Associació Cultural Falla Plaça Malva d’Alzira va presentar a la convocatòria, que a la fi a estat la guanyadora, la seua guia didàctica elaborada per Josep Antoni Fluixà amb les il·lustracions d’Alba Fluixà i la maquetació de Santi Sancho.

El premi Santa Ana està dotat amb 200 euros, dividits al 50% entre l’autor o autors de la proposta didàctica i la comissió que el publica, un diploma i un estendard acreditatius.

L’acte del lliurament del premi va tindre lloc passat dimecres en el Museu Via del Pòrtic Sagunt.

Falla Plaça Malva

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s


.-000260


.-000048

 

 





El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLiteratura
FiestasFallas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal