Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.831 Fotografías: 108.808 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
domingo, 7 de febrero de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5

 El CEIP Alborxí participà en el concert didàctic que la banda simfònica de PROESO

Formada per professors i professores de música dels centres adherits al programa Música a l'escola


 
.-000403
El passat dimecres 3 de febrer de 2016, el Gran Teatre d'Alzira acollí el concert didàctic que la banda simfònica de PROESO formada per professors i professores de música dels centres educatius de la Comunitat Educativa. S'interpretà una selecció del Carmina Burana.

Es van fer dues sessions: una per a l'alumnat de Primària i una altra per a l’alumnat de Secundària. La ciutat d'Alzira rebé una gran quantitat d'alumnes procedents de tot el territori valencià, als quals se'ls donà la benvinguda amb unes actuacions prèvies a cada concert en les quals va participar l'alumnat de cinqué i sisé del nostre centre. Concretament, en la primera benvinguda, vam cantar en companyia de la banda i d'altres centres el “O Fortuna”, que és la peça introductòria del concert, i, en la segona benvinguda, realitzaren una performance o ball, feta sota la direcció de la professora d'Educació Física, Nela Pla, que rebé crítiques excel·lents per part dels professionals assistents.

El CEIP Alborxí, que ja havia participat anteriorment en aquest tipus de concerts didàctics celebrats en altres localitats valencianes, formà part de l'organització, acollint en les seues instal·lacions totes les activitats prèvies al concert fetes pel professorat, ja que el professor de música del centre, Fèlix Cortés, és membre de PROESO. El CEIP Alborxí realitza totes aquestes activitats del programa del centre titulat Música a l'escola.

L'alumnat de quart assistí també al concert que comptà amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alzira, el CEFIRE de Xàtiva, la Societat Musical d'Alzira, l'Agrupació Musical de Patraix, la Unió Musical de Benimo i la Nova Dansa. Ja a l'interior del Gran Teatre d'Alzira, el nostre alumnat tornà a cantar el “O Fortuna” en llatí, que havia estat preparat pel mestre Fèlix Cortés. L'alumnat d'altres centres cantà altres moments musicals del Carmina Burana. L'experiència va ser jutjada per tots els assistents com a molt positiva.

A més del concert, es van fer públics les obres premiades del III Concurs de Dibuix Oline "Dibuixem la música de PROESO", en el qual l'alumna de cinqué de Primària, Aitana Galdón, va rebre un dels premis, junt al centre que va rebre una distinció per la seua participació.

 
CEIP ALBORXÍ
 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
Educación y Formación

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

alfarero - 07/02/2016
Mi más cordial henorabuena , por ese gran trabajo como es laúsica y la Cultura.
Me encanta.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal