Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
domingo, 31 de enero de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Febrer arriba amb una nova iniciativa de la regidoria de Comerç anomenada ‘Per Sant Valentí enamora’t del comerç’

El termini per a participar és de l’1 al 9 de febrer




.-000336

La Regidoria de Comerç, d’acord amb la línia d’actuació dels últims mesos, pretén seguir activant el comerç i l’economia local amb diferents promocions i temàtiques, les quals proporcionen un atractiu per als consumidors i consumidores.

Sens dubte, el xicotet comerç és un dels pilars de l’economia local, ja que aporta gran part dels servicis de la ciutat i la comarca. El més importat perquè el comerç tinga un impuls favorable, és conèixer les opinions dels consumidors i consumidores, del públic en general. Per això, en la nova campanya, demanem a les persones participants que ens conten “què els enamora” del seu comerç, què es allò que els fa tornar a la tenda del cantó, a la del barri o a la de l’altra banda de la ciutat. Sols donant la seua opinió poden guanyar una de les 5 Targetes d’Alzira, valorades en 100 € cada una d’elles, que sortejarà IDEA a través de la seua pàgina de Facebook.

Isabel Aguilar, regidora de Comerç, insistix en que “el més important en estes campanyes proposades des de la Regidoria de Comerç, és la implicació dels comerciants perquè junts puguen trobar atractius interessants per als consumidors i consumidores. Potenciar el consum de proximitat és la clau per tal que torne l’impuls de l’economia, sempre que totes les parts implicades isquen guanyant. La data de Sant Valentí és una altra ocasió per a posar-nos a proba i saber si anem pel camí correcte. Des de l’Ajuntament continuem treballant perquè Alzira recupere la seua vitalitat econòmica, i farem tot allò que siga necessari per a aconseguir-ho”.

Informem a tota persona interessada que el termini per a participar és de l’1 al 9 de febrer i cal seguir estos passos:

 1. Fes clic al “M’agrada” de la Fan Page d’IDEA (apartat específic de la publicació)

2. Comenta què t’enamora del comerç d’Alzira en la publicació del sorteig.

3. Compartix la publicació del sorteig.

 

El 10 de febrer es farà el sorteig entre totes les persones participants i els noms dels guanyadors i guanyadores es publicarà en la pàgina de Facebook d’IDEA, els quals hauran de contactar amb l’agència (tel. 96 245 51 01) el mateix dia abans de les 14 h.

El lliurament de les esmentades Targetes d’Alzira es realitzarà el dia 12 de febrer, a fi que les persones premiades puguen fer ús del seu premi el cap de setmana de Sant Valentí.

La participació en la campanya és gratuïta, però si encara no estàs adherit a la Targeta d’Alzira pots contactar amb l’AFIC d’Alzira (IDEA) en el 96 245 51 01 o en la web del Portal del Comerciant.

  

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 


.-000343
 .-000370

  .-000135



 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComercios

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal