Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.854 Fotografías: 108.838 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
jueves, 4 de febrero de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira serà la meta de la 3a etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana 2016

Tindrà lloc demà divendres 5 de febrer



.-000412
La 3a etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana 2016 tindrà com a municipi d’arribada Alzira. Serà demà divendres 5 de febrer de 2016, en què la prova passarà per carrers de la ciutat en dos recorreguts, amb la temporització següent:

Primer pas: aproximadament entre les 14.15 h i les 14.45 h, per l’av. Francisco Blasco (Tulell), c/ Sueca, c/ Doctor Ferran, c/ Reis Catòlics, c/ General Dolz i pl. Sant Judes Tadeu per a enllaçar amb la CV-41.

Segon pas i meta: aproximadament entre les 15.30 i les 16 h, entrada per la rotonda que ve de Polinyà de Xúquer, passant per l’av. Francisco Blasco (Tulell), pl. Rector Vilar, c/ Sueca, c/ Doctor Ferran, c/ Reis Catòlics, c/ Benito Pérez Galdós, pl. Major, av. Sants patrons, pl. Generalitat, av. Juan Calot, GV Comunitat Valenciana, av. Francisco Blasco (Tulell) gir a 360º, per a arribar a la meta situada en la GV Comunitat Valenciana a l'altura del c/ Escultor Antoni Ballester.

A més, des de les 14 a les 17 hores se celebraran activitats al voltant del món de la bicicleta a la plaça de la Generalitat.

Invitem a unir-vos, a disfrutar i a animar els participants al llarg del recorregut d’esta prova de marcada rellevància en l’àmbit ciclista, ja que forma part del calendari oficial de la Unió Ciclista Internacional i hi participaran destacats equips del ciclisme internacional.

  

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


               

.-000144                                                  .-000244

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesGeneral
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Biciclisto - 28/01/2016
Ya podéis ir avisando en el trabajo, los que lo tengáis, que ese día entraréis tarde.
Con lo bien que está Alzira y sus accesos nos pasa la vuelta ciclista.
Enrique - 28/01/2016
Y de todo hay que protestar!!!!. Hagamos una ciudad solo para dormir y estar cada uno encerrado en su comedor viendo la televisión. Ya tendremos paz y tranquilidad en el cementerio.
ciudadan - 28/01/2016
Puff , ese día me lo pediré libre en el trabajo o tendré que dejar el coche en el puente de hierro mínimo. Sres, ¿no hay carreteras para que la vuelta ciclista haga el menos daño posible al que trabaja y dependemos de un coche para ello?

Sres del tripartito vayan preparándose que ese día hay fotos a go go...... Por una foto, MATO!!!!!!!!!!!!
Asmodeo - 28/01/2016
Amic ciudadan; el cotxe el pots deixar en el mateix lloc on te'l deixares quan els teus negociaren també una etapa, crec recordar, de la Volta Ciclista a Espanya. Aleshores segur que no renegares tant. Ni tu ni el biciclisto.
botiguer - 29/01/2016
un final d´etapa voldria totes les setmanes
Pepe - 01/02/2016
Sou uns amargats de la vida. Voleu que siguem una ciutat dormitori? Doncs jo no. Resulta que esta cursa ve per Alzira a les 2 creuant Dr. Ferran i Reis Catòlics per eixir cap a Carcaixent. Ooohhh!! Després a les 3.30, quan els accessos d'Alzira estan a rebentar (ironia) entren de nou per dr. Ferran, perez galdós i per l'Avinguda a Tulell, quedant lliure per a la circulació l'av. Adrián Campos, per tant podreu entrar i eixir so treballadors, que sembla que sols treballeu vosaltres.
Visca les bicis, les voltes a peu, les falles, la setmana santa i totes les festes!!!
Uno - 05/02/2016
Segur que si la volta la fera la seleccio española de FUTBOL ningu diria res i anirien tots el el cagallo en el cul a vorelos. Que vergonya doneu...
realista - 05/02/2016
Bueno al final,independentment de si son rojos verds peperos de esquerres(per que açi se politiza tot)els que treballem en turno partit hem fet tard a treballar(eixint 45 minuts antes de casa).
Realiste 2 - 07/02/2016
Els que no han anat a treballar( perque no tenen feina) no han fet tard!!!!!!!!
Aneu a cagar tots eixos que vos queixeu de tot home!!!!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal