Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 25 de enero de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Alzira valora positivament la participació en FITUR i la projecció promocional que oferix la fira

Aguilar: “Hem de mostrar els nostres grans valors turístics, patrimonials i històrics, hem de mostrar les nostres senyes d’identitat”


 

 

 

L’exposició de turisme que se celebra cada any a Madrid, es reafirma com a la millor plataforma de promoció i projecció turística del país. Alzira, també ha estat en la present edició amb la participació dels representants més significatius de les festes de la ciutat, amb el propòsit de donar a conèixer els grans atractius turístics, patrimonials i històrics que té la nostra ciutat. S'han fet reunions amb professionals del sector, innovació i noves tècniques de promoció, i s'ha comptat amb la imatge del assistents de la JLF i les Falleres Majors de la Ciutat, Laura Gomar i Almudena Molina, amb la  recent declaració de les Falles d'Alzira com a BIC. També hi han participat representants de la Junta Coordinadora de Festes de Barris i Partides, com ara el president de la Junta de Germandats i Confraries amb els clavaris majors, atès que és tracta d'una festa d’interès turístic nacional. A més, hem tingut la presència dels Moros i Cristians que han deixat la seua impremta en la Fira de Turisme, amb la desfilà del dissabte i que aspiren a ser Bé d’Interès Turístic Local.

Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, Turisme i Patrimoni, i Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica i Recursos Humans, han estat en representació de l’equip de govern, assistits per Pedro Benedito, tècnic de Turisme i informador turístic, per donar suport i promoció en tots els temes i sectors d’interès per a la nostra ciutat.

La regidora de Turisme destaca la importància d'estar presents i visibles en un esdeveniment de tan gran magnitud mediàtica i promocional. “Ha sigut una experiència única, sobre tot per a mi com a regidora de Turisme, ja que és la primera vegada que estic present a FITUR com a representant del nostre Ajuntament. Han sigut tres dies d’intens treball, per poder mostrar les nostres joies festives i turístiques. Estem satisfets de la acollida que han tingut els representants de les nostres Festes, atès que en un estand tan gran com és FITUR hi ha ofertes i atractius d'allò més interessants. Hem de treballar dur perquè ciutats com Alzira, tinguem el reconeixement que mereixen. Hem de mostrar els nostres grans valors turístics, patrimonials i històrics, hem de mostrar les nostres senyes d’identitat. FITUR no sols és un espai d’encontre turístic, també un punt de trobada per conèixer altres cultures, altres costums, altres productes i tradicions”.

  

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 


 .-000420
.-000260


.-000048


 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

pepito - 25/01/2016
Que nos ha costado esta fiesta? Isabel que ha gastos pagado todos iriamos.
Lector - 25/01/2016
No creo que toda la comitiva que fue (moros y cristianos, bandoleras, etc. etc.) fuesen a gastos pagados, sino se habrían gastado un dineral en este FITUR.
Jasonson - 25/01/2016
Si anteriormente criticamos al PP es de justicia no estar de acuerdo con todos allí viviendo la vida. Mucha cara es lo que hay. Todos lo mismo pero por lo menos la derecha lo dice claro.
Lector 2 - 25/01/2016
Antes de dar tu opinión enterarte de en que condiciones han ido muchos, ya que la mayoria se han pagado sus gastos de sus presupuestos internos....pero como siempre sabemos más de lo que vemos. Asi que informate antes.
Luis - 25/01/2016
Tripartito, mucho habéis criticado y al final......más de lo mismo.
Otto - 25/01/2016
"Sempre per darrere. El municipi de Dénia ha renunciat que els falleres majors acudisquen a FITUR; pel contrari han assistit les grans empreses hostaleres de la comarca. Com pot apreciar-se en la primera imatge 'nuestros representantes institucionales' posen davant de l'anunci de la declaració de Dénia com a ciutat creativa de la gastronomia. La pregunta és: quin és el retorn de la inversió en el cas d'Alzira?"
Estefano Russini Fallerinni - 28/01/2016
Una imatge casposa d'unes falles supravalorades que lo únic que fan es malviure al veinat. Uns personatges (TOTS els de la foto: polítics i disfressats) que semblen eixits d'un sainet sense gràcia i mal escrit.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal