Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
jueves, 21 de enero de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 El director territorial d’Educació de València ha visitat diversos centres educatius d’Alzira

Ha estat acompanyat per l’alcalde Diego Gómez i pel regidor d’Educació José Grau


 

 

 

Part de l’equip de la Direcció Territorial d’Educació de València, encapçalat pel director territorial Santiago Estañán, ha visitat Alzira per a vore diversos centres educatius de la nostra ciutat, concretament el CEIP Gloria Fuertes, l’IES Rei en Jaume, l’IES Josep Maria Parra i el CEIP Maria d’Aigües Vives, de la Barraca d’Aigües Vives.

El director territorial ha estat acompanyat per l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i pel regidor d’Educació, José Grau.

Al CEIP Gloria Fuertes han pogut comprovar l’obra de ventilació creuada que l’Ajuntament va sufragar i executar l’estiu passat. L’equip directiu del centre ha traslladat les necessitats per a millorar el centre, com per exemple, resoldre els problemes de la sobrecoberta i del clavegueram, així com habilitar una aula de Primària per al pròxim curs o instal·lar una zona de jocs.

A continuació s’ha visitat l’IES Rei en Jaume. El principal problema d’este centre és que encara hi ha moltes estructures de fibrociment que cal retirar. Respecte a açò, el director territorial ha comentat que hi ha un llistat de centres en els quals cal actuar, i l’IES Rei en Jaume hi està inclòs.

En quant a l’IES Josep Maria Parra, la Direcció del centre ha plantejat diverses millores, entre elles, el canvi o condicionament de la tanca que delimita el centre, l’adequació de l’espai de les aules i la renovació de la caldera.

D’estes dos instal·lacions, CIEGSA va redactar projectes per a la seua remodelació. En el cas de l’IES Rei en Jaume, el projecte es va presentar l’any 2009 amb un pressupost de 4.148.577,60 €; i en el de l’IES Josep Maria Parra, l’any 2010 amb un pressupost de 4.010.195,91 €. En ambdós casos les obres no s’han realitzat. El director territorial ha traslladat als directors dels centres que la Conselleria farà un estudi de l’estat d’estos projectes per tal de comprovar si es poden reprendre.

El CEIP de la Barraca d’Aigües Vives és un dels més antics d’Alzira. Per eixe motiu, l’entitat local menor va sol·licitar la seua inclusió dins de les ajudes econòmiques amb destinació a la realització d’inversions financerament sostenibles. La Diputació de València ho va aprovar, i actualment estan executant-se les millores; el director territorial ha comprovat en quin estat es troben. La previsió és que finalitzen en unes setmanes.

Per últim, a l’Ajuntament d’Alzira s’ha celebrat una reunió amb alguns tècnics municipals per a tractar tot allò que s’ha observat a les visites mencionades.

L’alcalde Diego Gómez i el regidor d’Educació, José Grau, valoren esta visita molt positivament per tal de poder avançar en la millora de les instal·lacions educatives de la nostra ciutat, i s’han compromés a mantindre un contacte continu amb la Direcció Territorial i la Conselleria d’Educació per tal de fer el seguiment dels projectes.

  

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


.-000295
.-000254
.-000306

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pere Peres - 21/01/2016
"el projecte es va presentar l’any 2009 amb un pressupost de 4.148.577,60 €; i en el de l’IES Josep Maria Parra, l’any 2010 amb un pressupost de 4.010.195,91 €. En ambdós casos les obres no s’han realitzat"

Hem de tenir en conter que ambdos projectes van ésser el·laborats durant l'època de plom de peperato quan l'esforç solidari de tots els ciutadans a l'erari públic era usurpat per càrrecs electes i directors generals que s'ho fonien tot en prostitutes, entresols comercials, places de garatge, cocaina, sobresous, més prostitutes, sobres a rebentar de bitllets de cinc cents euros i més prostitutes. Mentrimentre a les xiquetes i xiquets se'ls recomanava dur el paper higiènic de casa perque aquests miserables pròcers de la pàtria amb tratge i encorbatats fins la gola no els havien deixat ni per a cagar.
Repreneu-ho, repreneu-ho. Ens ve de mà: molts d'ells es podreixen a l'ombra del murs de Picassent. Aquesta setmana n'han collit una altra raïmada aspra.
Otto - 21/01/2016
Benvolgut Pere Peres: puc estar d'acord amb vostè excepte potser en l'expressió 'amb tratge i encorbatats' ja que mostra el mateix prejudici -que mai compartiré- que 'aquells que porten rastes són menys honrats que els que no les porten'. L'honradesa de les persones és absolutament independent i es troba inconnexa del seu gènere, raça, creences religioses, ideología política ... i aparença física o indumentària. La corrupció és de dretes on governa la dreta i d'esquerres on governa l'esquerra; els genocidis són de dretes on va governar o governa la dreta; els genocidis són d'esquerres on va governar o governa l'esquerra. Som molts els empleats de grans magatzems, hoteleria, funeràries... que fem servir corbata i molts els polítics que sense utilitzar corbata guanyen el doble o el triple que nosaltres.
Pere Peres - 22/01/2016
Benvolgut Otto, la meva referència a l'ús de la corbata per part d'exconsellers, exdirectors generals, extresorers de partits polítics i expresidents de diputacions i altres puteros a càrrec de l'erari públic es, no cal ni dir-ho, extrictament estadística. El tratge i corbata ha estat l'eïna que ha emparat les seves miserables atrocitats criminals. Al contari del col·lectiu de treballadors als que tu aludeixes i entre els quals dius trobar-te i que fan ús d'aquesta penyora per exigència i norma de l'empresa en la que desenrotllen la seva activitat professional, a aquests puteros --ja ho he dit-- ningú ha anat a posar-los la llaçada al coll de no ésser que hagi estat per entaforar-los a la gàrjola.
No sols cal semblar ser decent Otto; també cal ser-ho.
Salutacions cordials.
viejo - 22/01/2016
Hace un año el concejal Grau en este digital dijo que quitar los techos de fibrocemento eran la máxima prioridad, ya que la salud del concejal y de los alumnos (en ese orden lo estableció), corrían un serio peligro debido al carácter cancerígeno de las fibras de amianto que se desprendían de las placas de fibrocemento.
Ahora, después de 7 meses como concejal, más de dos millones de euros gastados en obras menores, entre ellas algunas tan urgentes como cambiar bombillas, pintar la caseta del guarda de la Casella o quitar el aguilucho del cuartel, etc.etc., los techos de fibrocemento han dejado de ser un problema preocupante, el amianto ha dejado de ser cancerígeno, las fibras han dejado de desprenderse de los techos, todo ello debido a la influencia del sillón de concejal sobre las posaderas de Grau.
Visto desde fuera, cualquiera diría que ese sillón tiene efectos narcotizantes sobre quienes alojan sus posaderas en él, e incluso, un efecto Loctite que les hace sentirse pegados al dichoso sillón a pesar de ser ninguneados por sus propios compañeros de gobierno que se pasan las prioridades del concejal por salva sea la parte.
¿Tanto cuesta dimitir cuando tus compañeros de gobierno no te hacen caso?.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal