Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
miércoles, 20 de enero de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Instàncies sense resposta a l’Ajuntament d’Alzira | Cartes al director

“Té l’administració l’obligació de respondre les peticions de la ciutadania?”



El dilluns 18 de gener vaig estar escoltant a Onda Cero Alzira l’entrevista que li feren a Diego Gómez, alcalde d’Alzira referida a la política de transparència i d’escoltar l’opinió dels ciutadans del poble.

He de dir que m’ha decebut en pensar que les paraules deuen d’anar acompanyades de fets. M’explicaré millor: este estiu, a principis d’agost vaig presentar una sèrie d’instàncies, algunes que tenien un caràcter personal i altres referides a assumptes col·lectius i, des de l’Ajuntament han contestat mínimament alguna qüestió, però amb excuses de no resoldre els problemes plantejats. La major part de peticions fetes estan sense resposta.

És la instància el mitjà que té el ciutadà per adreçar-se a l’administració? Té l’administració l’obligació de respondre les peticions de la ciutadania? Es pot dir públicament que l’Ajuntament som tots  i que totes les veus han de ser escoltades i després no respondre a les peticions escrites?...

Pense que si escoltes el teu alcalde obrir les portes de la Casa del Poble a tots els seus habitants, cal cuidar les peticions i opinions dels seus veïns i, per tant es deuen contestar les instàncies.

BP

  

Nota: l’autor d’este correu ha preferit ocultar públicament la seua identitat. Com sí s’ha identificat davant de la nostra redacció i el text guarda les formes i correcció requerides, ho publiquem i respectem la seua llibertat d’expressió.

  

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


               

 .-000210                                                              .-000132
               
.-000113                                                                   .-000366




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Cartas al director
SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

pere - 22/01/2016
Per la meva experiència he de dir que el comportament de l'Ajuntament respecte a la contestació de les instàncies presentades deixa molt a desitjar. He presentat diverses, sobretot en el departament d'urbanisme. Algunes d'elles fa mes de mig any i ni tan sols m'han contestat. A altres m'han contestat sense sentit i en ganes de fastidiar. Algú sap qui esta a càrrec d'aquest departament? Qui és el responsable tècnic de la corporació? Per que la veritat és que hi ha coses que no em quadren. I les persones responsables de la corporació haurien d'investigar que està passant en aquest departament d'urbanisme. I no em refereixo als treballadors que atenen al públic, que la veritat en el meu cas m'han tractat sempre molt bé. Em refereixo als responsables de contestar aquestes instàncies de caracter urbanistic. Per que hi ha coses que no quadren. I moltes vegades en funció de qui siguis et solucionen les coses ràpidament. I si no et coneixen, o treballes en arquitectes que no són del seu grat, oblida't d'aconseguir les coses de forma normal. Ho deixo açí, fins que pugi recavar mes informació i proves de certs comportaments. Desitge veure si algun responsable es dóna per al·ludit i s'adona que la gent al carrer cada vegada és menys permisiva amb aquestes formes de treballar. A més de que algun responsable polític pugui investigar i prendre cartes en l'assumpte pel bé de la transparència i la ciutadania d'Alzira

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal