Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
miércoles, 23 de diciembre de 2015
Clic en la foto para ampliar

Salvador Piera
Ver imágenes de esta noticia
1

 CCOO La Ribera-La Safor felicita a Salvador Piera per la concessió de la Insígnia d’Or de la Ciutat d’Alzira

“Un home de seny, obert, conciliador i una persona de referència sindical a Alzira, La Ribera i al País Valencià”


 

 

 

La concessió de la insígnia d’Or de la Ciutat d’Alzira atorgada per l’Ajuntament d’Alzira a Salvador Piera Puig (Savoret) és un reconeixement merescut a una persona que ha dedicat tota la seua vida a defensar els drets dels treballadors i les treballadores. Un home de seny, obert, conciliador, i sindicalista de Comissions Obreres, el seu sindicat. Salvador ha estat una persona de referència sindical a Alzira, La Ribera i al País Valencià. Fou Secretari de Formació i Cultura de la C.S. CCOOPV, i màxim responsable de Forem-PV, amb Joan Sifre ostentant la Secretaria General de Comissions Obreres al PV. “Savoret" en companya d’altres persones i companys en temps passats difícils i durs mantingueren el pavelló de Comissions Obreres molt alt en la factoria Cartonajes Suñer. A les persones se’ls estima pels seus fets, per la seva honradesa i honorabilitat, aquest és el perfil humà de Salvador. Sens dubte el sindicalisme i la democràcia a Alzira i La Ribera té amb Salvador Piera una referència inexcusable. Aleshores en Comissions Obreres estem satisfets i contents, perquè, la llavor de Salvador tinga aquest reconeixement públic. Hui en dia encara per a nosaltres Salvador segueix sent un company que ens ajuda en la reflexió, i en el debat social alhora d’analitzar la problemàtica laboral amb serenitat i objectivitat i a més a més segueix aportant-nos els anys d’experiència acumulada que és un tresor. A mi particularment la notícia de la concessió del Guardo d’Or d’Alzira a Salvador  m’ha omplit de goig i satisfacció, i done gràcies per tenir la proximitat i la bona relació amb Salvador Piera i Joan Sifre.  Està molt bé fer-hi reconeixent a les entitats Culturals, Empresarials i de tot tipus, perquè, tots han contribuït al benestar d’Alzira i a donar-li dimensió econòmica i social a la Ciutat, però, tanmateix cal agrair que el nou equip de Govern de la Ciutat haja considerat en la persona de Salvador Piera els valors que representa. En Comissions Obreres estem d’enhorabona!!!.

Josep Antoni Carrascosa Torregrosa

Sec. general UI CCOO La Ribera-La Safor

   

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 



.-000260

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialHomenajes, Premios y Celebraciones

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Eduardo Alpuente Martínez - 23/12/2015
Un reconeiximent totalment merescut. Encara que aplega tard. Menos mal que la nova corporació ha recordat a la clase treballadora.
Un negociador implacable i acertat. Una persona coherent amb les seues idees. Per a mi un mestre. Jo hem quede amb la seua frase:
MES VAL UN MAL ACUERDO QUE UN BON PLEIT.

Gràcies Salvador.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal