Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.893 Fotografías: 108.880 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
jueves, 26 de noviembre de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Comença a Alzira la campanya de conscienciació per a la retirada dels excrements de gossos de la via pública

Finalitzarà el dilluns 7 de desembre



.-000213

L'Ajuntament d'Alzira, des de les regidories de Servicis Públics, Educació i Salut, ha encetat una campanya de conscienciació ciutadana encaminada a fer comprendre a les persones propietàries de gossos la necessitat de retirar els excrements de les seues mascotes de la via pública.

El lema és En terra no és el meu lloc i està acompanyat per la imatge identificable d'un excrement. Els cartells, un total de catorze, són visibles en les marquesines de l'autobús repartides per tota la ciutat; a més de huit cartells ubicats en els panells d'informació institucional, cal sumar les trenta-una banderoles que aniran repartides pels fanals de distints parcs de la nostra ciutat.

A tota la cartellera de la campanya hi cal afegir els tres mil flyers, junt amb mil ossos dispensadors de PVC, acompanyats de les bosses destinades a la recollida dels excrements. Una hostessa serà l'encarregada de repartir el material en les eixides dels centres educatius i en les zones d'esplai pròximes a estos centres, fins al dilluns 7 de desembre.

Els regidors i la regidora de les tres àrees implicades en esta campanya, Fernando Pascual, José Grau i Aida Ginestar, coincidixen a assenyalar que la campanya és necessària davant  les elevades queixes de les veïnes i veïns d'Alzira, per la falta de civisme d'alguns/es propietaris/àries de mascotes.

Fernando Pascual, regidor de Serveis Públics, incidix a assenyalar que la presència d'excrements en la via pública deteriora la imatge de la ciutat, dificulta les tasques de neteja, a més de suposar un perill de seguretat pel problema d'esvarades i caigudes que pot comportar. Per la seua banda el regidor d'Educació i Infància, José Grau, creu que conscienciant els escolars podem aconseguir eradicar este problema en un futur, "Cal fomentar les normes de convivència des de menuts", assegura, i per això, sobre esta temàtica, el auditori de la Casa de la Cultura albergarà xerrades per als escolars d'Alzira. Finalment Aida Ginestar, regidora de Salut, recorda que els excrements no només suposen brutícia i mala imatge, a més representen un perill important de contagi de malalties, en especial per a les xiquetes i xiquets i també per als animals de companyia.

  

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 
 
 



 .-000370

.-000135

.-000083

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialGeneral
Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

ciudadana - 26/11/2015
Esta campaña está muy bien pero mejor hubiera estado si además la acompañaran de que por favor lleven a los perros con el correspondiente collar y ataditos. Los dueños se creen que porque estén en tulell, paseo fluvial, etc se pueden llevar sueltos.
A mi personalmente me molestan que vayan sueltos ya que fui agraciada con una mordedura. Si les dices algo a los dueños de que los aten, encima se ponen chulos

En fin........... Ahora veremos la concienciación!!!!!!!!
moñorrull - 26/11/2015
¡Per fi parí la burra!
Ya tenía ganas de ver, que alguien hiciese algo respecto a las cagadas de los perros.
Por lo menos, se va a intentar concienciar a los muchos dueños de perros, que cuando su perro cague, lo tiene que recoger y no mirar para otro lado, como si no se diesen cuenta y haciéndose los despistados.
Bernat.-Ribera - 27/11/2015
ya era hora de que tomasen..cartas en el asunto !!!!!! me parece muy bien lo de la concienciación etc.etc. pero lo ideal sería...... que el que quiera tener perrito o mascota o llámense como quieran ...una TASA Municipal !!!! además del chip,las vacunas ...y toda la profilaxis que requiera cada especie de animal.!!!!.recuerden señores gobernantes una TASA !!! sería perfecto.- GRACIAS
omg - 27/11/2015
Bernat Ribera , ¿Altra tasa? , ¿consideres que paguem pocs impostos?, la veritat que ficats a ficar tases , que fiquen una per als fallers que tambè causen gastos de netetga i demès, als cofrades i processionaris que embruten en cera els carrers , un altra tasa per a els aficionats al futbol que quan hi ha partit enviem policies i serveis de netetja, altra per a les filaes mores que tambè provoquen un gasto de netetja quan fan les entraes, tasa per a qui tinga bicicleta per a sufragar els carrils-bici, a les parelles que es casen a Alzira tambè que ho embruten tot en traques, arros, etc, Ah! tambè he vist gent que fa "la ruta del colesterol" tirar botelles i paperets a terra , !! altra tasa !! pera pagar als netejadors , i aixì fins a l'infint. ¿No serà millor dotar de mitjos com dispensadors, pipicans(amb el seu manteniment), etc i desprès sancionar EIXEMPLARMENT als MARRANOS que deixen la merda al carrer? ¿o que pagen justs per pecadors i au?. Si jo em comporte com cal ¿per que tinc que pagar per altres? , a mès crec que "l'efecte" seria ... ; " jo pague pues embrute, que per això pague " , i tindriem mès merdes al carrer , per desgracia pense que seria aixì. Es que la problematica es de civisme, pasa el mateix en els contenidors quan arriba l'epoca de anar-sen al chalet o caseta de camp apareixen al voltant dels contenidors desde somiers a cuines, cagaors, de tot ...¿ara que fem fiquem una tasa a tots els que tenen caseta de camp o chalet?, CIVISME es el que fà falta , al que pillen que li la fiquen ben grossa per a que s'entere tot el poble , voràs com aniria la gent mès al tanto. I per favor deixem l'increment de taxes e impostots per als politics, no donem ideès.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal