Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 24 de noviembre de 2015
Clic en la foto para ampliar

Ivan Martínez, regidor de Recursos Humans i Organització - Foto d'arxiu
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Ajuntament d'Alzira reprén l'oferta d’ocupació pública

Havia estat paralitzada en tot el 2015



L'Ajuntament d'Alzira ha decidit reprendre l'oferta de treball públic, que havia estat paralitzada en tot el 2015. Així, s'han aprovat en la Junta de Govern Local cobrir 7 places per promoció interna, que inclouen dos oficials de policia local, tècnics d'administració general i especial, un administratiu i peó. A més, per mitjà d’un conveni de col·laboració social amb el SERVEF es contractaran dos tècnics per als programes concrets de Disseny d’un Pla de Millora per a la prestació i supervisió dels serveis que en la actualitat són prestats de forma externalitzada.

Segons Ivan Martínez, regidor de Recursos Humans i Organització: «el govern central ha aprovat tot un marc legislatiu que ha impedit la contractació i l'oferta docupació pública, i ni tan sols s'ha arribat a cobrir les mateixes baixes del personal públic per atendre les necessitats més elementals de l'administració local. Des de l'equip de govern hem decidit explorar les escasses possibilitats que se'ns permet per poder, almenys, cobrir bona part de les vacants que s'han produït. Des de l'Ajuntament d'Alzira reivindicarem un canvi en totes les administracions en la línia seguida fins ara per poder oferir uns serveis públics de qualitat.»

  

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


               

 .-000070                                               .-000130
               
 .-000210                                                              .-000132
               
.-000113                                                                   .-000366



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaEmpleo

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Ciutadà - 24/11/2015
Pel bon camí! Amb quasi mig any de canvi de govern ja es veuen grans avanços, seguiu així i demostreu al poble que sou un equip espectacular!
Joan - 24/11/2015
Creemos más plazas de funcionarios, que no hay bastantes. Total, paga el pueblo y queda bien el Tripartito.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal