Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 23 de octubre de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 La Ribera compta amb una nova guia turística digital

El Patronat de Turisme ha editat el fullet que ofereix informació de llocs d'interès, rutes, festes, tradicions i gastronomia de la comarca


 


La Ribera compta amb una nova guia turística virtual que ofereix una completa informació de 47 municipis per als visitants i turistes. La diputada de Turisme i presidenta de Ribera Turisme, Pilar Moncho, el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Txema Peláez, i el president de la Mancomunitat de la Ribera Baixa, Jordi Vicedo, han presentat ahir la publicació turística en un acte, que també ha comptat amb la presència d'alcaldes de la comarca.
Segons Moncho “aquesta guia comarcal és important per a cadascun dels municipis de la Ribera. Molts dels municipis que apareixen no comptaven fins ara amb aquest tipus de guies que són fonamentals per a les localitats que decideixen apostar pel turisme i volen promocionar-se amb l'objectiu d'atraure visitants”.
La diputada també ha volgut destacar la importància d’ “unir esforços, anar de la mà tots junts i actuar amb un alt grau de coordinació per a presentar una oferta conjunta de tota La Ribera, una comarca que té molts recurs per mostrar”.
Moncho s'ha compromés a treballar des de la Diputació i estar al costat de tots els municipis de la Ribera “perquè el sector turístic en les comarques de la Ribera Alta i la Ribera Baixa es convertisca en un motor econòmic que funcione”.
D'altra banda, el president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Txema Peláez. ha comentat que aquesta guia digital “és un pas més a promocionar i donar a conéixer el nostre territori als visitants d'una manera global”.
Jordi Vicedo ha explicat el “potencial” de la Ribera, “on podem trobar litoral, interior, rutes, patrimoni i molts més atractius que hem de posar en valor i explotar-ho a través d'iniciatives com aquesta que a més s'adapta a les noves tecnologies”.
La publicació digital “La Ribera de Xúquer” compta amb una introducció amb el plànol de la Ribera i 13 seccions més dedicades als municipis i informació d'interès.
La primera part és la més àmplia de la guia i en ella s'expliquen detalladament els atractius turístics dels 47 municipis de la Ribera com el patrimoni, la naturalesa, la gastronomia, el senderisme i les festes. A continuació, s'informa en sis apartats dels Béns d'Interés Cultural, els museus, les rutes temàtiques, les rutes guiades, els paratges naturals i les festes i tradicions.
La guia virtual acaba amb sis seccions més amb informació pràctica sobre com arribar, directoris d'empreses de turisme actiu, restaurants i allotjaments, dades de les Oficines de Turisme de la comarca i catàlegs turístics.
La nova guia es troba disponible en el portal turístic www.valenciaterraimar.org, en la web www.riberaturisme.es, en l’App “València, Terra i Mar” i a més, es pot descarregar un codi “QR”.

DIVAL 

 




 



 
  
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Rutas y Promoción de Alzira
Social

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pere Peres - 23/10/2015
He visitat la web www.riberaturisme.es en la qual se'ns dóna l'opció de triar l'idioma d'accés entre "español" "english" i valencià. Ja pots prémer l'opció "english" o valencià que, indefectiblemt, la major part dels continguts apareixen en "español". No hi ha res a fer, faces el que faces, i en qualsevol àmbit quotidià, l'espanyol t'acaçarà com el gos a la lleure; si no vols arròs dues tasses... bé estaria que des de la Mancomunitat de La Ribera i el Patronat de Turisme es treballarà per dignificar la nostra llengua en lloc de tratar-la com un drap o relegar-la --i regalar-la-- a una situació d'inferioritat i d'espardenya, i sumir-la i sotmetre-la a una diglòssia empobridora.
Les fotos molt xules.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal