Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
jueves, 22 de octubre de 2015
Clic en la foto para ampliar

Gemma Pasqual
Ver imágenes de esta noticia
1

 Hui, dins de Cicle de Conferències dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira, ‘Els joves i la lectura, una oportunitat’

Dins del Cicle de Conferencies dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira. A la Casa de la Cultura, a les 19:00 hores, del 15 d’octubre al 12 de novembre



.-000025

Conferència

Modera: Reis Juan, periodista

Mentre els booktubers i els bloggers joves demostren dia a dia que llegir s’estila i fan d’Internet un canal perfecte per a parlar de literatura, també és cert que l’adolescència és un moment crític en el qual molts abandonen la lectura més enllà dels llibres obligatoris a classe. Quins temes demanen els joves? És compatible llegir per plaer amb les lectures recomanades? Lectura i educació van sempre de la mà? Tres escriptors aborden aquestes qüestions des d’unes experiències ben diferents en el camp de la literatura juvenil.

 

Gemma Pasqual

Va nàixer a Almoines a l’any 1967. És escriptora amb gran experiència en històries per a joves. Ha guanyat molts premis, com el Samaruc, el Mallorca de literatura juvenil i el Premi Jaume I de Crevillent. La rosa de paper i Xènia, tens un WhatsApp són alguns dels seus darrers èxits.

 

Carles Cortés

Nascut a Alcoi l’any 1968. És vicerector de Cultura i profesor de literatura a la Universitat d’Alacant. Com a escriptor ha guanyat guardons com el Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida i el de Teatre Ciutat d’Alcoi. Recentment ha publicat l’obra juvenil La clau que obritots els panys.

 

Manel Àlamo

Va nàixer a València l’any 1977. És llicenciat en Ciències de la Informació. Actualment compagina l’escriptura amb la docència. A boca de canó és la cinquena novel·la juvenil que publica.

 


               

 .-000166                                                             .-000151




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal