Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
domingo, 4 de octubre de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 S’ha celebrat la primera assemblea ciutadana a Alzira

Una eina directa i pròxima de participació en el govern municipal



 .-000372

A l’Ajuntament d’Alzira es va celebrar la primera assemblea ciutadana de la ciutat este dimecres 30 de setembre. L'acte es va realitzar un hora abans del plenari ordinari, tal i com es recull dins de la Carta de Participació Ciutadana, que contempla la norma de les assemblees municipals. D’esta manera, els ciutadans disposen d’una eina directa i pròxima de participació en el govern municipal.

En esta primera assemblea, es tractaren temes com els sorolls de les zones d’oci; la informació referent al transport públic i a les noves tarifes per als col·lectius menys afavorits; suggeriments sobre el Pla de la Vila; la preocupació de les comissions falleres per la necessitat de locals i els detalls dels tancaments i adequacions dels carrers prop dels casals; l’Associació de Veïns de l’Alquerieta va expressar les seues preocupacions sobre el barri i un ciutadà va fer el prec de revisar la normativa de les llicències de taxi.

Els ciutadans poden fer les seues preguntes a l’assemblea de veu o per escrit, enviant-les a l'adreça electrònica [email protected]. Les preguntes o precs es llegiran per la persona interessada o, en cas de no acudir a l’assemblea, per un membre de la corporació municipal. Hi acudiran tots els membres de la corporació, que respondran a les qüestions plantejades en el moment, o bé per escrit en el termini de quinze dies.

Els nombrosos temes tractats en només una hora, la resposta dels veïns i veïnes que van acudir a esta primera assemblea i l'adequat funcionament de la sessió fa valorar, molt positivament, este model de govern obert a la ciutadania que encetem en esta nova i esperançadora legislatura. Desitgem que tots els alzirenys i alzirenyes facen de la seua veu el consell i la guia cap a la ciutat participativa, transparent i moderna que entre tots estem construint.

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


.-000244




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal