Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
domingo, 4 de octubre de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’associació cultural falla Plaça Major d’Alzira organitza la XVI Exposició - Concurs per a Joves Pintors de la Comunitat Valenciana

Obres participants seran exposades a la Casa de la Cultura d’Alzira, els dies 6 al 15 de novembre de 2015


 

 .-000372

Després d’uns quants anys d’absència, l’Associació Cultural Falla Plaça Major d’Alzira, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Excel·lentíssim Ajuntament d’Alzira, i el patrocini de CETI, organitza la XVI Exposició-Concursper aJoves Pintorsde laComunitat Valenciana.

Les obres participants seran exposades a la Casa de la Cultura d’Alzira, els dies 6 al 15 de novembre de 2015. S’atorgaran els següents premis: primer premi, diploma i 1.000 euros, i segon premi, diploma i 400 euros.

L’Exposició-Concurs es regirà per les següents bases:

Podran participar totes aquelles persones menors de 35 anys que siguen residents a la Comunitat Valenciana i podran fer una preinscripció, indicant el nombre d’obres que van a presentar, fins un màxim de tres, a la direcció: [email protected]

La tècnica pictòrica i el tema de les obres serà lliure.

El tamany de la pintura serà com a mínim de 30x40 cms. i amb un suport adequat per a ser penjats a l’Exposició.

Les obres pictòriques seran entregades a la Casa de la Cultura d’Alzira, situada al carrer Escoles Pies, nº 4, entre els dies 15 i 30 d’Octubre de 2015. A la part de darrere del quadre, deurà portar apegat un sobre tancat amb un títol i a l’interior del sobre les dades personals de l’artista: nom, adressa i telèfon i fotocòpia del D.N.I.; i un altre sobre obert amb una breu explicació de l’obra i la tècnica empleada, la qual figurarà al peu del quadre els dies de l’exposició.

Els concursants estaran obligats a deixar les seues obres exposades fins que acabe l’Exposició.

Un jurat designat per esta Comissió, compost per persones de reconegut prestigi en les arts pictòriques, seleccionarà les obres que seran exposades, descartarà aquelles que considere que no complixen amb la qualitat exigida per a concursar i concedirà els dos únics premis. El veredicte es farà públic el dia 6, a l’Acte d’Apertura de l’Exposició.

L’entrega de Premis s’efectuarà el dia 13, en l’Acte de Clausura de la XX Setmana Cultural. Les obresguanyadores passaran a ser propietat de la Comissió.

La resta de les obres seran recollides pels autors, després de clausurada l’Exposició, acreditant la seua propietat mijantçant el rebut que se’ls entregarà quan dipositen les obres.

NOTES: Si el Jurat considera que les obres presentades no tenen un mínim de qualitat exigible, podrá declarar desert algun dels premis.

L’Associació Cultural Falla Plaça Major i la Casa de la Cultura, no es fan responsables dels danys que es pugueren ocasionar a les obres que es presenten. El propi fet de la presentació d’obres al concurs significa que coneix les bases i les accepta en tot el seu contingut.

Falla Plaça Major
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 



 .-000006
.-000276


.-000291

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasConcursos, Premios y Becas
CulturaArtes Plásticas
FiestasFallas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal