Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.588
EL SEIS DOBLE
viernes, 18 de diciembre de 2009
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 El Ciutat d’Alzira emiteix un carnet de soci amb descomptes i advantatges

S’han dissenyat uns rellotges personalitzats amb l’escut del club


La directiva del club ha decidit ficar en marxa un carnet de soci amb el que a més d’acreditar la pertenència al Ciutat d’Alzira, el seu titular tindrà dret a profitosos descomptes i beneficis.

Així els socis gaudiràn de descomptes de al menys el 10% en l’adquisició de qualsevol peça de roba relativa a l’equipació de l’escola, també en l’esmorçar de la cantina i en el sopar del premis. A més en els rellotges personalitzats amb l’escut del club que una empresa del ram ha dissenyat.

D’altra banda, la directiva està fent gestions perque diverses botigues d’Alzira facen també descomptes al socis del Ciutat d’Alzira. Pel moment s’han adherit  l’òptica Más Vision y la clinica dental Vila Tello. Pero, segons el president, Rafael Giménez, “està previst que s’afegeixen altres que faràn rendibilitzar al màxim el nou carnet que tindrà el mòdic preu de 10 euros”.

 

Horaris i resultats a domicili

Pero els advantatges de ser soci del Ciutat d’Alzira no s’acaben açí, Així els dirigents d’esta escola han decidit potenciar la web i, recentment, arrivaren a un acord amb una empresa especialitzada perque tinguen accés als horaris, resultats i estadistiques de qualsevol equip del club des de la pàgina www.ciutatalzira.es

El titular del carnet de soci podrà rebre puntualment, cada setmana, en la seua adreça electrónica, esta mateixa informació sense tindre que buscar-la.

“Volem que els simpatitzants del nostre club estiguen cada día més satisfets i compromesos amb la familia del Ciutat d’Alzira”, ha dit Giménez.

Xavier Espanya


 

 

 

 .-000002    .-000004

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol. Ciutat d'Alzira

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

lateral dret juvenil"A" - 31/12/2009
aço esta molt be si señor, en cuant puga em fare soci i espere que molta gent seguixca el mateix cami que jo...per aportar (encara que siga xicoteta) un mica d'ajuda economica, que seu mereix anat cresguent poc a poc per a comvertirse en la millor escola de futbol base que alzira a vist...i no els de la U.D, que a isos potser que en un passat an sigut aclamats per un monto d'alzirenys pero hui en dia no es aixina degut al afan de voler ser com antes an oblidat lo important del futbol...
Divertirse, apendre i disfrutar de aquest meravells deport
VIXCA CIUTAT D'ALZIRA !!!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal